Vedeta nu și-a mai ascuns starea emoțională și a răbufnit

Oana Roman trece printr-o perioadă dificilă sufletește. Vedeta s-a despărțit de tatăl fiicei ei recent, după o relație de mai bine de un deceniu. Deși în primă fază a arătat că este extrem de puternică și își dorește acest pas, influncerița arată acum o altă față a situației.

Oana Roman în lacrimi după separarea de Marius Elisei

Oana Roman și Marius Elisei au luat-o pe drumuri separate recent. Vedeta a fost cea care a făcut anunțul despre ruptură, pe rețelele de socializare. Fiica lui Petre Roman explica atunci că este împăcată din toate punctele de vedere cu decizia respectivă. De altfel, influencerița a dezvăluit că ea este cea care a cerut despărțirea.

Totuși, Oana era nemulțumită de faptul că fostul ei soț a plecat din căminul conjugal mai repede decât era stabilit. Astfel, aceasta s-a văzut singură cu multe responsabilități pe cap.

Social media

La câteva zile de la momentul respectiv, Oana Roman a cedat. Vedeta a izbucnit în lacrimi și a spus ce simte legat de situația în care se află.

Am plâns de oboseală și epuizare, mai ales psihică.Plânsul este eliberator și poate fi terapie pentru că te ajută să te descarci.„, a spus vedeta pe Instagram.

Afectată și de starea de sănătate a mamei ei

Oana Roman mai are o apăsare pe suflet în aceste momente. Totul are legătură cu mama ei, Mioara Roman. Soția fostului premier al României este internată într-un centru de recuperare pentru persoane vârstnice. Influencerița o vizitează la două zile pe cea care i-a dat viață.

Oana este deranjată de internauții care o întreabă frecvent de ce nu preferă să o ia acasă pe mama ei.

Fiica lui Petre Roman le-a explicat acestor persoane că i-ar fi imposibil să își ia mama chiar și în vizită acasă. Totul din cauza stării de sănătate pe care aceasta o are. Oana a ținut să specifice că Mioara Roman are parte de servicii de lux și îngrijire medicală impecabilă acolo unde se află.

Mioara Roman este internată într-unul dintre cele mai luxoase astfel de centre din România.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.