De-a lungul timpului, Oana Roman a fost criticată destul de mult din cauza aspectului său fizic. Kilogramele în plus pe care le-a avut nu cu mult timp în urmă i-au dat câteva bătăi de cap. Acum, după ce a slăbit un număr considerabil de kilograme, se simte și arată mult mai bine. Fotografiile sale vorbesc de la sine și demonstrează acest lucru.

Cu toate acestea, gurile rele tot au avut ceva de spus. De data aceasta, Oana Roman a fost acuzată de faptul că folosește filtrele de pe instagram pentru a-și ascunde imperfecțiunile și că are gușă.

Oana Roman a oferit imediat răspuns pentru a clarifica situația și pentru a le închide gura celor care o critică pentru aspectul fizic. Și cum altfel putea face cel mai bine acest lucru dacă nu filmându-se fără niciun filtru și fără pic de machiaj.

Aflându-se în salonul de înfrumusețare, fiica lui Petre Roman vrea să demonstreze răutăcioșilor că gușa și fălcile sunt lipsite cu desăvârșire de pe chipul ei. Bineînțeles, ironia nu a putut lipsi din discursul vedetei. Pentru a dovedi acest lucru, s-a filmat fără filtru și fără să apeleze la niciun artificiu care ar fi putut să-i modifice trăsăturile.

Oana Roman, criticată din cauza aspectului fizic. Mesajul pe care l-a transmis celor care o critică
Instagram

Oana Roman s-a filmat fără niciun filtru

„Pentru domnișoarele care au spus că-mi modific buzele și că am fălci și gușă. Sunt complet nemachiată și se vede că nu mai am fălci și mai am foarte puțină gușă. Așa, ca să vă liniștiți. Pentru fetițele care nu au alte treburi. Fără machiaj și fără filtru. Caut fălci și gușă. Voi le vedeți?”, au fost cuvintele pe care Oana Roman le-a rostit pe rețelele de socializare.

Oana Roman se numără și ea printre vedetele afectate de pandemie. Proiectele sale au fost suspendate, iar afacerile au fost destul de afectate. Planurile sale au fost date peste cap, pentru că foarte multe filmări și deplasări au fost anulate.