Oana Roman slăbește și nu se mai oprește. Incantata de noul trup, vedeta a decis sa isi faca o schimbare si la fata. Asadar, a apelat la ajutorul unui estetician pentru a se transforma intr-o adevarata diva. Din ultimele imagini postate se poate vedea clar cat de diferita este sotia lui Marius Elisei. Daca analizam imaginile publice din urma cu un an și le comparam cu cele de acum, femeia pare sa fie o cu totul alta persoana.

Reclamă

Fiica lui Petre Roman a inceput o cura de slabire din 2019, iar, in paralel, a avut parte de tratamente de remodelare corporale. Acesta au ajutat-o sa scada multe masuri la haine, iar kilogramele s-au topit ca prin minune. Pentru ca a vrut sa slabeasca si la fata. Oana Roman a ales si o procedura de remodelare faciala. Asa a renuntat la gușă și si-a pus in evidenta trasaturile. Dar nu s-a oprit aici!

Oana Roman, o noua intervenție

Nemulțumita inca de unele aspecte ale chipului sau, Oana Roman a apelat la ajutorul esteticienilor. Dupa ce procedura a luat sfarsit, vedeta s-a fotografiat si le-a aratat schimbarea fanilor de pe Facebook. Oana si-a tatuat sprancenele, iar rezultatul este mai mult decat evident. Femeia a ajuns in sfarsit la forma pe care si-o dorea de ani de zile. A primit insa si cateva critici din partea urmaritorilor. Acestia au acuzat-o ca vrea sa iese prea mult in evidenta si ca a ales o nuanta prea inchisa pentru sprâncenele ei. Oana Roman le-a dat imediat replica:

Reclamă

„Am făcut întreținerea la sprâncene. Aceasta este forma finală pe care eu mi-am dorit-o, dar acesta nu este rezultatul final, pentru că acum culoarea este foarte, foarte accentuată. Culoarea finală se va vedea peste 5-6 când vor cădea toate cojile și va rămâne culoarea finală, mult mai puțin pronunțată”, a scris prezentatoarea TV pe Instagram.