Oana Roman a ajuns la un centru pentru a-și face analizele bianuale fiindcă nu se simte bine.

Oana Roman se numără printre cele mai cunoscute vedete din spațiul monden. Aceasta are o perioadă mai aglomerată și recunoaște că a avut nevoie de o vizită la medic pentru a afla care îi sunt probleme de sănătate. 

Oana Roman are multă grijă de sănătate sa și împarte acest lucru cu urmăritoarele sale. Fiind prezentă pe rețelele de socializare permanent, ea vorbește despre viața sa, cu bune sau rele.  În urma stresului acumulat în ultima perioadă, a drumurilor pe care a fost nevoită să le facă, dar și grija pentru mama sa, au făcut-o să cedeze.

Vedeta a mărturisit că nu se simte bine de câteva zile și a ales să meargă să își facă analizele. Pentru ca ea uitase, fiica sa, Isabela, i-a amintit de ele, deși se fac de două ori pe an. Oana Roman așteaptă acum rezultatele în urma cărora va afla care sunt factorii problematici.

Social media

„Minunata mea! De două zile nu prea sunt în formă și pentru că m-am neglijat în ultima vreme, azi am sunat la Sanador să mă programez pentru un set complet de analize, lucru pe care îl fac de două ori pe an. Isa a învățat asta de la mine și uneori îmi aduce ea aminte și mă întreabă când mergem să ne facem analizele.”, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Ce spune Oana Roman despre starea de sănătate e mamei sale

Oana Roman are multă grijă de mama sa, Mioara Roman. Aceasta avut nevoie de îngrijiri și de recuperare după operația suferită la șold, astfel că a fost internată la un centru din Snagov. Ultima perioadă a fost destul de dificilă pentru amândoi, în special pentru vedetă care era nevoită să fie mereu pe drumuri.

Cu multă răbdare, Mioara Roman dă semne că se simte tot mai bine, iar recuperarea merge în direcția bună.

„A căzut și a făcut o fractură de femur, care a necesitat o operație de protezare de șold, iar pentru o persoană de 82 de ani nu este o intervenție simplă. Norocul nostru a fost că mama a nimerit la un doctor extraodinar de bun, la Spitalul Elias.

Grija era cum o să treacă peste operație și apoi cum va fi recuperarea. Sunt 3 săptămâni de când s-a operat, după operație s-a recuperat bine, nu a avut probleme deloc, au externat-o destul de repede pentru că era ok.

A urmat această perioadă în care ea necesita recuperare medicală specializată și a trebuit să găsesc un loc. Sunt multe locuri în București, însă nu era niciun loc disponibil. Ele costă în jur de 100 de euro pe zi. Am găsit un loc la Snagov și au acest centru de recuperare medicală extrem de performant. Pentru ea Snagov înseamnă ceva de suflet și a fost extrem de încântată. Mi-a spus că are un sentiment familiar aici.”, a spus Oana Roman la Xtra Night Show.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.