Oana Roman are grijă de cea care i-a dat viață și a chemat un hairstylist acasă.

Oana Roman are o relație specială cu mama sa, Mioara. Aceasta îi dedică celei care i-a dat viață timpul ei pentru a se recupera cât mai rapid. Vedeta i-a făcut o surpriză cu ajutorul unui hairstylist, la care nici nu se aștepta. 

Oana Roman are multă grijă de mama sa, Mioara. Ea este internată la un cămin de bătrâni de lux, Affinity Life Care, unde există un personal calificat care se poate ocupa în permanență. Fosta soție a lui Petre Roman și-a dorit o schimbare la păr, dar căldura de afară nu a lăsat-o să iasă.

Vedeta a avut o idee genială privind dorința mamei sale. Oana Roman a apelat la serviciile lui Laurent Torurette, hairstylistul vedetelor. El a acceptat să vină la căminul de bătrâni și să îi aranjeze părul. Astfel, a tuns-o, a vopsit-o și i-a aranjat părul. Aceasta îl consideră un prieten adevărat pentru că a acceptat să lucreze în zi de duminică.

Instagram

„Pentru că a fost prea cald în perioada asta, am evitat să o duc pe mama pe drumuri prin oraș la salon. Prietenul meu Laurent Tourette a venit el să o vopsească.”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Cum se simte Oana Roman după externare

În urmă cu o lună, Mioara Roman a fost externată din spital. Fiica sa are grijă de ea de aproape patru ani și i se dedică în totalitate. Oana Roman o vizitează, stă cu ea, fac plimbări și vorbesc o mulțime de lucruri, pentru a mai uita de boală.

Fiica fostului premier a anunțat că uneori este foarte solicitant să aibă grijă de toate aceste lucruri și ar avea nevoie de ajutor. Când obosește, își adună puterile și continuă cu fiecare zi care trece.

„Mama e bine acum, e staționar, e ok. Eu mă duc la ea foarte des. Ieșim în curte, facem mici plimbări, mergem la coafor. Per total este într-o situație ok, e staționară, dar este cât de bine poate fi în condițiile afecțiunilor pe care le are.  

De ani de zile am grijă de mama mea. Sunt deja aproape 4 ani de când mă ocup îndeaproape de ea și de Isa și de casă și de job și de toate. Nu este întotdeauna ușor. Am zile când sunt foarte obosită, când simt că nu mai pot și atunci trebuie să mă adun și să o iau de la capăt, pentru că efectiv nu am de ales”, a declarat Oana Roman pentru Wowbiz.ro

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.