Multă lume crede despre Oana Roman că a trăit foarte bine din primii ani de viață și că nu a dus lipsă de nimic. Ei bine, se pare că nu a fost chiar atât de ușor pentru ea, pe cât pare din exterior, iar despre acest subiect sensibil a discutat chiar ea în podcast-ul prezentat de Mihai Morar. Vedeta și-a deschis inima în fața lui, dar și în fața celor care îi urmăresc și le-a vorbit despre trecutul său, dar și despre toate lipsurile pe care le-a avut. Deși nu a dus-o deloc rpi din punct de vedere financiar, au fost multe alte lucruri de care fosta soție a lui Marius Elisei a avut nevoie.

Oana Roman, declarații dureroase despre copilăria sa

Viața Oanei Roman nu a fost una perfectă, vedeta s-a luptat cu depresia de la vârsta de 13 ani și a avut momente în care s-a simțit abandonată de familie și credea că nu va face niciodată față greutăților care au apărut în calea sa, la o vârstă foarte fragedă. Totul s-a schimbat după ce tatăl ei, Petre Roman, a fost numit premierul României. Acesta începuse să se dedice tot mai mult muncii sale, iar ea i-a simțit lipsa mai mult decât ar fi crezut vreodată.

Copil fiind, nu putea gestiona foarte bine situațiile prin care trecea și pe care acum le vede cu alți ochi. Pentru a se simți mai bine și pentru că simțea nevoia de a avea un suflet alături de ea, Oana Roman și-a luat un câine.

Oana Roman, adevărul despre relația cu tatăl ei! Vedeta, mărturisiri cutremurătoare: "Mama m-a găsit urlând la propriu"

 

”Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment. Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă. Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine”, a povestit Oana Roman.