Oana Roman este una dintre vedetele cu ștate vechi pe scena mondenă de la noi. Soția lui Marius Elisei a fost mereu în atenția publicului datorită asumării cu care se expune în social media. Odată cu lansarea emisiunii moderate de Oana Zăvoranu, Oana Roman a fost atacată mai mult ca niciodată. Vedeta a știut cum să le răspundă de fiecare dată haterilor, iar recent, a vorbit deschis despre unul dintre cele mai mari complexe ale sale.

Acum câteva săptămâni, Oana a decis că are nevoie să se relaxeze, așa că a plecat în vacanță. Vedeta a pus degetul pe hartă și a ales ca destinație Cipru, acolo unde a mers împreună cu soțul ei. Chiar dacă se afla la mii de kilometri depărtare de casă, Oana Roman nu a uitat nicio secundă de fanii ei pe care i-a ținut mereu la curent cu tot ceea ce face. Soția lui Marius Elisei le-a arătat urmăritorilor pentru ce ținute a optat în vacanță și ce peruci a asortat la ele.

Oana Roman a vorbit pentru prima dată despre cel mai mare complex al ei. „Nu mai am păr în cap”
yve.ro

Oana Roman, pusă la zid de către fani din cauza unei probleme medicale

Imediat după publicarea imaginilor, Oana Roman a început să fie acuzată că apelează la peruci și să fie făcută de cei din online „cheală”. Vedeta nu s-a mai putut abține. Oana a simțit nevoia să clarifice anumite lucruri pentru toți cei care s-au grăbit să se amuze pe seama ei. Fiica lui Petre Roman a precizat că lipsa densității părului se datoarează unei probleme de sănătate. Oana Roman și-a dorit ca fanii ei să se informeze înainte să o pună la zid din cauza colecției de peruci pe care o deține.

”Nu vreau să mă enervez și să mă agit, dar mai mult m-am amuzat foarte tare. Mi-a trimis cineva niște postări de pe un grup făcut de niște persoane care, după părerea mea, au serioase probleme mentale și psihice. Se legau de faptul că eu nu mai am păr în cap. Da, am această problemă. Cred că este o problemă medicală deja. Nu cred că este ok să ne batem joc de oamenii care au probleme.”, a spus Oana Roman la un moment dat pe Instagram.