Oana Roman s-a văzut nevoită să aleagă o altă destinație.

Începutul de an a lăsat-o pe Oana Roman cu un gust amar. Vedeta se pregătea să plece în vacanță și deja avea în minte locația. Din păcate, Dubaiul va mai avea de așteptat, căci Oana nu este dispusă să plătească o căruță de bani pentru această destinație.

Oana Roman a avut un an plin. Scandalurile și momentele agitate nu au lipsit deloc din viața ei. Însă, de la 2023 vrea liniște și timp pentru cei dragi. Iar pentru că ianuarie este luna în care toate vedetele pleacă în vacanță, fiica lui Petre Roman nu a vrut să fie excepția de la regulă. Tocmai de aceea, a intrat imediat pe site-urile de profil pentru a-și planifica vacanța.

Oana Roman își dorea de foarte mult timp să meargă în Dubai. Acum, aceasta a decis că este perioada perfectă pentru a da temperaturile scăzute de la noi din țară pe cele toride din Dubai. Deși își făcuse tot planul, vedeta a fost nevoită să bată în retragere. Ce a făcut-o să se răzgândească atât de repede?! Prețurile.

Oana a călătorit de multe ori în Dubai, însă nu s-a lovit niciodată de prețuri atât de piperate. Oricât de mult și-ar dori să viziteze destinația de vis, nu are de gând să bage mâna atât de adânc în buzunar. În plus, fiind vorba de trei persoane, costurile sunt destul de mari.

Oana Roman a renunțat la vacanță pe ultima sută de metri. Prețurile biletelor de avion pentru Dubai au speriat-o
Social media

Oana Roman nu este mână spartă

Totuși, vedeta a găsit alternativa perfectă. După ce și-a luat gândul de la Dubai, aceasta și-a îndreptat atenția către o destinație pe care o frecventează de ani buni și de care este extrem de mulțumită. Așadar, cel mai probabil, aceasta se va distra în Egipt.

Oana optează pentru această destinație deoarece costurile sunt considerabil mai mici, iar serviciile sunt ireproșabile. În plus, consideră că, acum, nu este deloc momentul potrivit pentru a „sparge” banii pe un moft precum Dubai.

„Vreau să plec în februarie în vacanță. 2000 de euro trei bilete. Mi se pare enorm, pe bune. Eu am fost la Dubai de o sută de ori, dar mi se pare aberant. Eu mă duc la o prietenă, am locurile mele, n-am treabă cu asta.

Mi s-a părut scump. Cu banii aia mă duc în Egipt la 5 stele, all inclusive, o săptămână și stau ca boșii. (…) Eu nu vreau la Dubai, că eu nu mă duc să fac fițe d-astea.”, a spus Oana Roman, potrivit Antena Stars.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.