Oana Roman nu are deloc parte de liniște pe rețelele de socializare. Internauții nu-i iartă nicio greșeală de niciun fel, așa că o taxează aspru ori de câte ori face vreo eroare. De data aceasta, motivul pentru care s-a aprins din nou fiica lui Petre Roman a fost legată de faptul că cineva a acuzat-o că nu știe să vorbească corect gramatical.

Știm cu toții că Oana Roman a urmat studiile universitare la Sorbona, fapt ce o face în ochii unor oameni atotștiutoare, neavând voie să greșească. Așa că fanii acesteia vin cu prietenții mari la adresa vedetei ș nu admit ca aceasta să facă vreo greșeală de vorbire.

Oana Roman a demonstrat de-a lungul timpului faptul că este o femeie foarte puternică și că face față cu brio tuturor răutăților venite din partea internauților. Nu trece o zi fără ca ea să nu primească vreun mesaj cu hate, însă astăzi a simțit nevoia să explice anumite lucruri în fața fanilor ei.

Oana Roman, taxată pentru că nu a vorbit corect

Se pare că Oana Roman a devenit imună la astfel de mesaje. Vedeta s-a declarat a fi chiar amuzată de unul dintre mesajele primite de la o internaută cu pivire la folosirea greșită a unui cuvânt. Tot acum aceasta explică că studiile pe care le-a urmat la Sorbona au fost exclusiv în limba franceză, limba română lipsind cu desăvârșire.

Fosta prezentatoare TV mai spune faptul că acest lucru nu reprezintă neapărat o scuză pentru că, din când în când, mai face câte-o greșeală și, mai degrabă, după cum chiar ea spune, își dorește să atragă atenția cu privire la faptul că este perfect normal ca oamenii să mai facă și greșeli.

„M-am amuzat azi foarte tare pentru că o doamnă m-a corectat printr-un mesaj, atrăgându-mi atenția că am spus ”asta” în loc de ”aceasta”. (…) Cineva le-a băgat în cap că dacă eu am studiat la Sorbonna ar trebui să vorbesc perfect românește și nu ar trebui să greșesc niciodată. Ei bine, la Sorbonna nu se stiudiază în limba română. Deci nu mai puneți în contrabalanță greșelile pe crae eventual le-aș putea face în limba română cu studiatul la Sorbonna. Eu am studiat la facultate exclusiv în limba franceză și la liceu, în proporție de 70%, tot în franceză. Nu este un motiv ca să greșesc, dar mai și greșesc. Cu toții greșim, poate și fără voia noastră”, a explicat Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Oana Roman a răbufnit pe internet: ”La Sorbona nu se studiază în limba română”

Mai mult decât atât, Oana Roman mărturisește că vorbește în franceză aproape perfect și că greșelile pe care le face acum în limba română sunt din cauza faptului că pe vremea în care se afla ea la școală altele erau unele norme de scriere și de vorbire, nemifiind la curent cu actualizările.

„Mai sunt corectată pentru că mai scriu anumite cuvinte pe vechi, cum s-ar spune. Între timp, față de când am fost eu la școală, scrisul anumitor cuvinte din limba română s-a modificat. (…) Nu mai comparați chestia asta cu Sorbonna.(…) Vă asigur că în limba franceză foarte rar mi se întâmplă să fac vreo greșeală. Să fim serioși, 80% din comentariile pe care eu le primesc sunt scrise agramat”, a mai spus vedeta Antena Stars.