Oana Roman s-a cazat într-un apartament de lux de pe litoral.

Oana Roman a mers în vacanță pe litoralul românesc alături de Marius Elisei și fiica lor, Eliza. După ce a călătorit în mai zone din Europa a plecată în concediu și pe meleagurile natale. Cazarea este una luxoasă, unde rafinamentul și-a făcut apariția, dar și prețul este unul pe măsură.

Oana Roman a fugit pe litoral alături de familia sa. Ei au ales să se cazeze la un apartament aproape de o plajă exclusivistă unde prețurile nu sunt pentru toată lumea. Vedeta a rămas uimită de felul în care arată locul și a împărtășit cu fanii din mediul online.

Cât costă o noapte de cazare în această perioadă

Vedeta s-a cazat la CNS Apartament din Mamaia. Oana Roman consideră că este cea mai luxoasă cazare din România la care a fost și se bucură pentru varianta aleasă. Prețul pentru o noapte variază între 1000 de lei și 1200 de lei, în timpul săptămânii. Pentru weekend prețurile se măresc, fiind cererea mai mare.

Cu toate că apartamentul este unul atent amenajat, având decorații și mobilier de lux, prețul nu este accesibil tuturor românilor. Oana Roman a lăudat și așternuturile de pe pat, fiind de o calitate excepțională. Totodată, se bucură că a găsit și produse de casă sau de corp, precum cremă de plajă sau spray împotriva țânțarilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

„Am ajuns la mare în Mamaia. Am ales probabil cel mai luxos apartament în care am stat eu vreodată la mare în România. Este ceva excepțional. Realmente o locație de super lux. Un bun gust și rafinament ieșit din comun. Totul este aranjat în cel mai mic detaliu cu materiale și mobilă de cea mai înaltă calitate. Eu sunt obsedată de așternuturi, iar aici sunt de o calitate incredibilă. Totul este la superlativ, ceva de vis. Și ce mi se pare fantastic este că la baie am lumânări parfumate, cremă de plajă, dezinfectant și soluție contra țânțarilor, atenție la detalii. Fabuloasă locație”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Distribuie

Pasionată de dezvoltare personală, călătorii și citit, ea este atrasă de noutățile și momentele cheie din industria din spațiul public. Andreea face și voluntariat, fiind o persoană implicată în comunitate și în soluționarea problemelor societății căutând să se dezvolte atât pe plan personal, cât si profesional.