Oana Roman este o femeie care a trecut prin tot felul de momente grele, de-a lungul vieții sale. Încă de când era copil, aceasta a avut parte de niște părinți duri care nu i-au fost alături în clipele în care avea cea mai mare nevoie de ei și s-a simțit abandonată. Nu a văzut niciun avantaj în a fi fiica lui Petre Roman, pentru că a trăit așa cum se nu și-ar fi dorit și pentru că s-a pus mereu o presiune asupra sa.

Oana Roman, moment de sinceritate pe Story

Acum ceva timp, soarele răsărise și pe strada sa. L-a cunoscut pe Marius Elisei, bărbatul cu care s-a căsătorit și pe care l-a iubit cu toată ființa ei. Aceștia au făcut împreună și un copil, iar lucrurile păreau că merg de minune în ceea ce îi privește. Câțiva ani mai târziu, ei au realizat că nu sunt făcuți unul pentru celălalt și fiecare a mers pe drumul lui, după ce au divorțat pe cale amiabilă la notar.

După toate momentele pe care le-a traversat, ea a făcut o listă cu toate lucrurile pe care le urăște la oamenii din jurul ei și care nu sunt deloc puține. Se pare că Oana Roman disprețuiește, printre altele și răutatea, ipocrizia și minciuna. Nu este de acord nici cu oamenii care fac compromisuri cu orice preț, nu sunt punctuali sau curajoși. De asemenea, disprețuiește bărbații care au atitudine superioară în raport cu femeile. Se pare că eveniemntele de care a avut parte în ultima vreme au făcut-o să analizeze mai mult situația în care se află și să-și dea seama de lucrurile pe care nu le agreează cu niciun chip la oamenii din jurul ei.

 

Oana Roman a făcut o listă a lucrurilor pe care le disprețuiește! Ce nu poate ierta fosta soție a lui Marius Elisei / FOTO

„Sunt câteva lucruri pe care le disprețuiesc cu toată puterea ființei mele: răutatea, ipocrizia, minciuna, lipsa de onestitate, trădarea, compromisul cu orice preț, lipsa de caracter, lipsa de punctualitate, cuvântul dat și luat înapoi, vorbitul pe la spate, incultura crasă combinată cu aerul de superioritate”, sunt doar câteva dintre lucrurile menționate de Oana Roman pe contul ei oficial de Instagram.