Oana Roman și Marius Elisei sunt din nou împreună și nu ezită să arate acest lucru în fața tuturor. Totuși ei au decis să se împace în mare taină, nedorind să ofere explicații celor din jur pentru gestul lor. Cea care a decis într-un final să ofere explicații despre această situație este prezentatoarea Antena Stars.

Și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt

Fiica lui Petre Roman și fostul ei soț au semnat actele de divorț în urmă cu câteva luni. La momentul respectiv cei doi nu au dorit să divulge motivele care au dus la acest deznodământ în relația lor, însă au ținut să precizeze că vor păstra o relație civilizată de prietenie de dragul fiicei lor, Isabela. Lucru care s-a și întâmplat. Cei doi au comunicat și s-au înțeles extrem de bine în toată această perioadă însă se pare că separarea a fost de bun augur în ceea ce îi privește. Oana și Marius au realizat că au încă sentimente puternice unul față de celălalt și că se simt pregătiți să își mai ofere o șansă.

Drept dovadă în ultima perioadă aceștia au petrecut mult timp împreună, ca o adevărată familie. Acum, Oana a decis să ofere și o explicație oficială legat de ceea ce se întâmplă în viața ei.

„Foarte multă lume, inclusiv prieteni și familie, ne întreabă cum și de ce ne-am împăcat. De ce? Pentru că am luat această decizie doar noi împreună fără să simțim nevoia să o discutăm cu nimeni, nici măcar cu familia sau prietenii apropiați”, a spus vedeta pe Instagram.

oana roman

Marius Elisei, relație tensionată cu soacra

Oana a recunoscut în trecut că partenerul ei de viață a o relație destul de tensionată cu mama ei, Mioara Roman. Cei doi au avut deseori schimburi de replici acide, lucruri care ai afectat-o pe prezentatoare profund. Momentan mama vedetei se află internată într-un centru de recuperare din Capitală, iar cei doi nu s-au reîntâlnit după marea împăcare.

Oana Roman a avut o altă relație?

Vica Blochina și Oana Roman au rupt prietenia care le-a legat ani de-a rândul. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a făcut cu această ocazie o serie de declarații incendiare despre prezentatoarea Antena Stars. Vica susține că în urmă cu doar câteva săptămâni, Oana a avut o relație de scurtă durată cu un alt bărbat, cei doi cunoscându-se pe llitoral.