Oana Roman a „a scăpat” în mediul online o imagine în care partenerul său apărea gol pușcă. Vedeta se pregătea pentru a merge la un eveniment, proba  o rochie, a vrut să facă o filmare pentru Story, iar el s-a gândit să îi țină companie, dar nu oricum. Marius Elisei era gol pușcă, iar imaginile respective nu au fost deloc pe placul urmăritorilor care nu s-a putut abține să nu ia la rost apariția bărbatului.

Oana Roman, explicații pentru fani

„Frumoasă scena cu Marius. Părea dintr-un film bun de dragoste! Nu contează decât armonia și înțelegerea voastră! Comentariile sunt răutăcioase. Arăți bine și asta este tot ce contează. Multă fericire și înțelegere! Nu trebuia șterse imaginile…Nu era nimic compromițător”, i-a scris o fană.

Partenera de viață a lui Marius Elisei a fost și ea dur criticată, iar imaginea cu pricina a primit o serie de report-uri care au dus la eliminarea imaginii din mediul online. O fană a prins curaj, a lăudat-o pentru scena pe care a postat-o, dar a întrebat-o și de ce a șters poza. Ei bine, Oana Roman nu a putut să îi ascundă faptul că nu ea a fost cea care a luat decizia de a o șterge, ci Instagram-ul i-a dat-o jos, pur și simplu.

Una dintre cele care a ironizat apariția lui Marius Elisei a fost Oana Zăvoranu, care i-a făcut pe cei doi îndrăgostiți cu ou și cu oțet, la doar câteva ore de la postarea acelei iamgini. Mii de fani au fost de acord cu ea și au decis să îi dea report Oanei, pentru că, după părerea lor, o asemenea imagine nu ar avea ce să caute pe rețelele sociale.

“Mai sunt și oameni care înțeleg. Au umor și inteligență. Și sunt mulți…Nu am șters eu. S-au dat atâtea reporturi încât mi-a șters Instagram-ul”, a venit imediat răspunsul ei.