Vedeta a dat comandă de o pizza la domiciliu, pentru a mânca împreună cu mama ei. Cu ocazia asta, pentru că Oana este foarte activă în social media și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, a ținut să transmită și un mic mesaj. Ea a spus că va  mânca minim trei felii de pizza, pentru că nu a mai mâncat de foarte mult timp.

Mesajul cu subînțeles are legătură cu un episod de anul trecut. Oana Roman făcea un live pe pagina sa de Instagram. Le povestea celor care o urmăreau că în ziua respectivă a mâncat o banană  și o felie de pizza. În acel moment, fiica ei Izabela a spus că mama sa ar fi mâncat nu o felie, ci trei. De acolo a pornit un adevărat scandal în mediul online.

Ce a scris Oana Roman pe Instagram. Câte felii de pizza mănâncă vedeta

Subiectul controversat cu cele trei felii de pizza a făcut-o pe Oana ținta unor comentarii acide în social media. Oana Zăvoranu a ironizat-o pe vedetă, prin mai multe postări în mediul online.

Recent, Oana Roman a făcut o postare pe contul său, în care a transmis și un mesaj. Vedeta a scris că o să mănânce minim trei felii.

„Mama nu a mai vrut la restaurant și am venit acasă. Mâncăm o pizza împreună. O să mănânc minim trei felii. E foarte bună și nu am mai mâncat demult pizza.” , a scris fiica lui Petre Roman în dreptul imaginii cu pizza pe care a comandat-o.

Captură Instagram

Între Oana Roman și Oana Zăvoranu s-a iscat un adevărat război. Fiica lui Petre Roman a dat-o în judecată pe brunetă, deranjată de faptul că era ținta răutăților ei. În urma întâmplării de pe live, Oana Zăvoranu a transmis și un mesaj:

„Dacă ai nevoie de ajutor, caută-mă. Cu tine n-am nimic, cu mă-ta am! Tu n-ai nicio vină că asta e mă-ta. Isa, ești bine, fată? Legenda spune că după filmarea aia, Oana Roman a mâncat-o pe Isa.” a scris vedeta pe contul ei de Instagram