Oana Roman a avut parte de câteva zile foarte, foarte agitate. Vedeta muncește destul de mult la un nou proiect; pe care fanii îl vor putea de fiecare dată cu drag la TV. Soția lui Marius Elisei și-a ales, de asemenea, ținutele și nu a stat locului o clipă. În plus, ea a avut parte și de o serie de mesaje răutăcioase venite din partea fanilor. Unii au judecat-o aspru, după ce a nu a scris corect o frază, pe Instagram.

Oana Roman, momentul adevărului

Bineînțeles că s-a enervat la culme și că a avut ceva de comentat. După toate acestea, ea a simțit nevoia să mai stea de vorbă cu fanii ei de pe Instagram. Ei bine, așa se face că a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar internauții au bombardat-o cu mesaje. Ea nu s-a putut abține să nu le răspundă chiar și celor mai duri dintre ei.

Unul dintre ei a vrut să afle care este relația sa cu Cătălin Botezatu. Oana Roman i-a spus fanului curios că el este prietenul său de peste 30 de ani. Cel mai probabil, nu multă lume știa asta.

Ce relație are Oana Roman cu Cătălin Botezatu. Vedeta a dat cărțile pe față / FOTO

„Prietenul meu de peste 30 de ani”, a spus soția lui Marius Elisei.

La un moment dat, un altul a întrebat-o pe rivala Oanei Zăvoranu ce urăște cel mai tare. Desigur că ea nu s-a putut abține nici de această dată și a menționat toate acele lucruri. Internauții nu s-au mai oprit din a o întreba lucruri, mai ales după ce Zăvo a făcut-o cu ou și cu oțet de atâtea ori. După ce i-a dat block ei și mai multor persoane care o deranjau, multă lume i-a sărit în cap, iar ea s-a simțit datoare cu io explicație.

„Nu sunt singura care dă block, nu sunt singura care spune că sfaturi și păreri oferim doar când ni se cer”, este doar o parte din mesajul ei.