Oana Roman a devenit virală pe internet după ce fiica ei a dat-o de gol cu privire la numărul de felii de pizza pe care l-a mâncat.

Oana Roman este foarte transparentă cu fanii ei. Vedeta a vrut ca mediul online să fie calea perfectă prin care comunică cu cei care o urmăresc și i-a reușit. Oana este mereu prima care le dă vești urmăritorilor, fie că sunt bune sau rele.

Oana Roman s-a adaptat destul de repede mediului online. La început nu i-a fost deloc ușor, dar, totuși, a avut avantajul expunerii mediatice. Fiica lui Petre Roman a fost mai mereu în centrul atenției, astfel că publicul s-a familiarizat foarte repede cu ea și cu stilul ei de viață.

Apoi, în cariera ei a urmat o perioadă în care a fost „bombardată” cu fel de fel de vorbe răutăcioase. Oana Zăvoranu a făcut din Oana Roman subiectul multor ediții din emisiunea ei online. Oanei nu i-a picat deloc bine să vadă cum este ținta răutăților, dar a învățat că și asta face parte din statutul de persoană publică.

Oana Roman a dat cărțile pe față. Vedeta a explicat care este adevărul din spatele filmulețului viral cu feliile de pizza
Facebook

Oana Roman dezminte totul

În urmă cu ceva luni, Oana Roman a ajuns virală pe TikTok. Nu doar că filmulețul ei adunat mii de vizualizări, dar sunetul a fost folosit, la rândul lui, de alte sute de mii de persoane. Filmarea în care vedeta și fiica ei se contraziceau pe numărul de felii de pizza mâncate a făcut deliciul online. Acum, Oana a decis să spună care este, de fapt, adevărul din spatele videoclipului.

„Ăla a fost un live filmat cu un an jumătate înainte față de momentul în care a fost filmat. Ce n-ai înțeles tu și ce n-a înțeles nimeni, pentru că nu aveați cum să faceți lucrul ăsta, este că acel live a durat vreo oră și ceva. Bucățica aceea pe care acești oameni bolnavi psihic și retardați mintal au scos-o, era complet scoasă dintr-un context.

Ideea era așa, că dacă te-ai fi uitat la toată filmarea, ai fi înțeles. Isabela a fost atât de supărată că eu n-am lăsat-o să mănânce mai mult, încât a vrut să se răzbune pe mine și a spus chestia aia din răzbunare, nu pentru că lucrul ăla era adevărat. Copiii așa fac”, a povestit Oana Roman în emisiunea moderată de Alina Ionescu.

 

@lora_blogger8 #tiktok #fyp #romania #bucurestiromania🇷🇴 #chisinaumoldova #lora_blogger #oanaroman #vorbestelumea ♬ sunet original – Lora Blogger

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.