Dacă până acum Oana Roman avea o atitudine indiferentă față de cei care îi aduceau critici și îi puneau la îndoială credibilitatea, iată că de ceva timp nu mai trece cu vederea absolut nimic și taxează totul la sânge. După ce a postat o fotografie în care are pe ea doar un body foarte mulat, foarte mulți internauți au reacționat negativ acuzând-o de faptul că folosește în mod excesiv programele de photoshop.

Oana Roman a dat peste nas tuturor cârcotașilor după ce a reușit performanța de a da jos un număr mare de kilograme fără să apeleze la vreo operație de micșorare a stomacului. Din mărturisirile ei reiese faptul că dieta și un tratament minune au reprezentat cele mai puternice arme împotriva kilogramelor în plus în ceea ce o privește.

Gurile rele nu pot fi astupate în vreun fel, iar Oana Roman s-a convins de acest lucru de-a lungul timpului. Internauții cârcotași susțin faptul că tot ceea ce face Oana Roman este o minciună și că, de fapt, ea doar se folosește de photoshop pentru a sugera ceva ceea ce în realitate nu există, de fapt.

Oana Roman nu lasă garda jos în fața internauților răutăcioși

Oana Roman este o fire puternică și spune mereu lucrurilor pe nume. A marcat acest început de an printr-un mesaj pe care l-a împărtășit cu fanii ei din mediul online. Se pare că fiica lui Petre Roman este profund recunoascătoare pentru anul care tocmai a trecut. A reușit să-și atingă obiectivul de a slăbi multe kilograme și nu are de gând să se oprească aici cu transformările.

Este hotărâtă să continuie și în anul 2021 cu obiective mult mai mărețe și să devin cea mai bună versiune a ei de până acum.

”Anul 2020 a însemnat pentru mine o transformare fizica la care nici eu nu m-am așteptat. Cea mai importantă realizare a fost faptul că am ajuns la o formă care îmi permite să mă simt mult mai în largul meu. Am reușit cu mai multe terapii, dietă și ceai. Anul ăsta mai am de slăbit încă 10 kg minim și dacă reușesc, voi fi pe deplin mulțumită de mine.”, a scris inițial fiica lui Petre Roman în mediul online.

Revenind la fotografia în body, fanii au obervat un detaliu care i-au dus cu gândul că Oana Roman își păcălește fanii cum că ar fi slăbit. Au acuzat-o pe aceasta că folosește photoshop-ul pentru a părea ceea ce nu este, de fapt. Replica Oanei nu a întârziat să apară, așa că a dat peste nas răutăcioșilor, publicând chiar și un filmuleț în care demonstrează că fanii ș-au înșelat amarnic.

Oana Roman a apărut în body pe Instagram, iar fanii au criticat-o grav! ”Să ne calmăm” / FOTO

”Să ne calmăm un pic. Mai jos, detaliile pozei așa cum a făcut-o telefonul, scrie: cameră fără editări de niciun fel. Pozele editate apar la detalii cu programul de editare. Deci, calm! Nu este niciun photoshop”, a scris Oana Roman în dreptul ultimei fotografii publicată pe rețelele de socializare, în care apare într-un body negru.