Oana Radu și soțul ei și-au cumpărat un apartament de lux. Vedeta se poate considera o femeie fericită! Are o carieră impresionantă în industria muzicală, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, iar acum urmează să se mute la casa ei. Oana Radu a oferit detalii despre amenajarea noii locuințe. 

Oana Radu și soțul ei și-au cumpărat un apartament de lux

Anul 2022 va începe cu mari schimbări pentru Oana Radu! Cântăreața și partenerul ei au făcut un pas important în mariajul lor, acela de a-și cumpăra apartamentul la care visau demult.

foto: Instagram

Oana Radu și soțul ei și-au cumpărat un apartament de lux. Invitată în emisiunea „Duet”, găzduită de Alexandra Ungureanu, Oana Radu a făcut dezvăluiri despre locuința pe care a cumpărat-o recent împreună cu soțul ei, Cătălin Dobrescu. Blondina a detaliat că a cheltuit bani mulți pentru apartamentul de lux.

„Îmi iau casă și nu mai am bani. Eu și Cătă ne-am luat un apartament, nu suntem la nivelul ăla de case, de vile, dar e prima noastră locuință practic, cumpărată din banii noștri și mi se pare o performanță, mai ales că eu în București am venit total sub etajul zero.

Când am venit aici a fost foarte greu pentru mine și îmi amintesc și acum momentele în care mami îmi trimitea mâncare pe tren că nu aveam bani, așa că pentru mine chiar e o mare performanță că mi-am luat apartamentul visurilor mele în București. După ce am plătit casa, am rămas cu foarte puțini bani în cont”, a declarat vedeta.

Oana Radu, refuzată de băieți din cauza kilogramelor în plus

Kilogramele în plus i-au dat mari bătăi de cap Oanei Radu. Vedeta a făcut numeroase sacrificii pentru a avea o siluetă de invidiat. În trecut, ea s-a confruntat cu mari probleme pe plan personal, din cauza faptului că nu arăta deloc bine.

Cu toate că punea ochii pe câțiva băieți, aceștia nici măcar nu o băgau în seamă, datorită siluetei sale.

”Eram super frustrată pentru că nu mă plăcea niciun băiat, mie îmi plăceau băieți, dar lor de mine nu le plăcea. Cred că din cauza asta am intrat la un moment dat în relații greșite, că atunci când nu te place cineva pe cine vrei tu, accepți orice. Eu mă vedeam grasă și urâtă la corp, că fața mi-a plăcut întodeauna. Când tu nu ai încredere în tine și ai niște frustări, accepți”, a declarat Oana Radu.