Oana radu și Cătălin Dobrescu și-au găsit liniștea unul în brațele celuilalt. Sunt de nedespărțit acum și formează un cuplu și o echipă de milioane. Cei doi eu reușit să ajungă într-o formă fizică de invidiat. Nu numai Oana Radu a ajuns să arate demențial după ce a slăbit peste 100 de kilograme, însă și soțul său a atrecut prin ai multe schimbări fizice, astfel că acum sunt cu totul schimbați.

Oana Radu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este artista de la noi din țară care a demonstrat tuturor că orice este posibil. A reușit să iasă învingătoare din lupta cu kilogramele în plus, a trecut prin mai multe încercări ale vieții, însă iată că acum este într-o formă de zile mari și duce o viață prosperă alături de partenerul ei de viață, Cătălin Dobrescu.

Și acesta a trecut prin multe schimbări radicale din punct de vedere fizic. Fotografiile celor doi de la începutul relației lor sunt dovada vie în acest sens, iar fanii au avut ocazia să-și aducă aminte cum arătau cei doi, de fapt, când și-au început drumul unul alîturi de celălalt.

Cum arătau Oana Radu și Cătălin Dobrescu la începutul relației

Chiar de la cei doi aflăm cum arătau acum mai mult timp. Aceștia au publicat pe rețelele de socializare o imgine în care Oana Radu avea cu mult peste greutatea de acum, pe când Cătălin Dobrescu nu avea un trup atât de lucrat așa cum este în prezent. Alături de foografia cu pricina, Oana Radu a scris și un mesaj pentru fanii ei.

Inainte si dupa casatorie !!!! ❤️😀 @catalin_dobrescu6”.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu, cum arătau în momentul în care s-au cunoscut! Schimbările sunt majore

Reacțiile din partea fanilor s-au ținut lanț. Cei mai mulți dintre ei au rămas muți de uimire să vadă cât de mult au evoluat cei doi și cum arătau atunci când s-au cunoscut. Aceștia i-au felicitat pentru evoluția și pentru ambiția de care au dat dovadă de-a lungul timpului, transmițându-le numai gânduri bune.

”Oana, esti absolut splendida. Esti un exemplu pentru mine. ❤/ Ești un exemplu de urmat! 👏 Te admir, Oana! ❤️😍/ Consider că tu esti cea mai reală dovadă că există ambiție atat in plan profesional cat si in ceea ce priveste transformarea ta fizică! Felicitările mele 🙌/ Ești minunată 👏”, iar lista de mesaje poate continua.