Oana se războiește cu tatăl ei de când era mică.

Oana Radu este una dintre vedetele pe care al cărei chip se poate zări mereu un zâmbet. Artista emană pozitivism la tot pasul, însă, nu mulți știu prin câte episoade grele a trecut. Acum, are tot ce și-ar putea dori, dar copilăria ei a fost marcată de multe lipsuri.

Oana Radu este una dintre artistele care îi binedispune mereu pe cei din jur. Vedeta știe că misiunea ei este aceea de a-i face fericiți pe cei care îi ascultă muzica, așa că se ține serios de treabă. În ultima perioadă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a implicat în zeci de proiecte și toate au un succes fulminant.

Dacă despre cariera ei ar vorbi mereu, mai ales că este mândră de ceea ce a realizat, nu același lucru l-ar face când vine vorba despre planul personal. Artista vorbește foarte rar despre familia ei. Copilăria Oanei a fost una încercată de greutăți și de momente tensionate, mai ales după ce părinții ai au decis să meargă pe drumuri separate.

Oana Radu și-a dat tatăl în judecată. Drama care a marcat întreaga copilărie a artistei
Social media

Oana Radu era minoră când și-a dat tatăl în judecată

După divorțul părinților săi, Oana Radu a trecut prin câteva etape care nu-i fac deloc plăcere să li le reamintească. Una dintre cele mai triste experiențe a fost aceea în care a fost nevoită să își dea tatăl în judecată și să meargă în instanță. Bărbatul a refuzat să plătească pensia alimentară după separare, așa că asta a fost singura soluție.

„O să fiu foarte dură și foarte sinceră! L-am dat în judecată sau l-am acționat în judecată. Pentru că avea să-mi dea niște bani din urmă, mă refer la o sumă care adunată era pensia alimentară de pe o lună și tot așa și s-a strâns o sumă măricică”, a declarat Oana Radu, pentru prima dată, în cadrul podcastului „Dincolo de aparențe”.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.