Oana Radu este în conflict cu Adi Minune, după ce i-a interpretat acestuia una dintre cele mai cunoscute melodii. Ce s-a întâmplat între cei doi artişti, vă spunem în continuare.

Celebrul manelist îi dă interzis Oanei Radu după ce i-a şters piesa de pe net. În plus, nu vrea nici măcar bani de la ea.

”Aşa sunt zilele mele, una bună zece rele”, aceasta este melodia care a stârnit neînţelegeri între cei doi artişti. Şi la fel par să fie şi zilele Oanei Radu după ce a făcut un proiect în care a investit fără număr, mai exact într-un medley. Printre melodii şi celebra „Aşa sunt zilele mele ” a lui Adrian Minune, ştiţi voi, piesa care a rupt în această vară la festivaluri.

După ce i-au scos întreg proiectul de pe Youtube, oamenii lui Minune i-au făcut o ofertă Oanei Radu, pe care artista nu a apreciat-o deloc. ”Domnul de la studioul din Timişoara mi-a spus să mă duc acolo să înregistrez piesa dacă vreau să o cânt … a fost un pamflet”, a spus Oana Radu pe Instagram.

În ciuda acestor lucruri, Oana Radu a spus fanilor de pe Instagram că nu se lasă şi că va posta din nou acest proiect, însă fără piesa cu pricina.

”Ne-au dat piesa jos de pe Youtube din cauza melodiei lui Adrian ‘Aşa sunt zilele mele’. Cei care au drepturile pentru piesa respectivă m-au contactat şi mi-au spus că nu sunt de acord să le cânt piesa. Voiau bani probabil, eu le-am oferit soluţia să ia ei banii din ceea ce ar fi generat videoclipul nostru, probabil voiau mult mai mult şi au făcut tot posibilul să dea piesa jos. Noi am investit foarte mulţi bani în acest proiect”, a spus Oana Radu pe Instagram.