„Oana a spus să îi trimit niște bani arvună, i-am trimis, iar acum câteva zile mi-a spus că nu mai poate, manager-ul nu o mai lasă să cânte.”

Oana Radu pare să fie protagonista unui scandal. Aceasta este acuzată că a dat o „țeapă” de zile mari. Mai exact, după ce a primit un avans pentru a cânta la o nuntă, artista s-a răzgândi, iar banii primiți nu au fost încă returnați. Cel care a făcut public dedesubtul scandalului a fost lăutarul Puiu Bucătaru.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, lăutarul Puiu Bucătaru i-a adus câteva acuzații grave Oanei Radu. Se pare că acesta alături de trupa lui, dar și de Oana Radu, trebuia să cânte la o nuntă. Negocierile au fost făcute, toate detaliile stabilite, iar artista a primit chiar și un avans. Însă, după o perioadă, Oana Radu s-a răzgândit și nu a mai onorat evenimentul.

„Ea mi-a spus să îi trimit bani arvună! Băiatul mi-a trimis arvună 500 de euro. Alaltăieri i-am dat telefon. Ea mi-a spus că nu poate veni, că a făcut un manageriat cu cineva. Acum două zile am sunat-o, pentru că aveam primul eveniment după Paște. Am făcut fiecare spot publicitar că vom fi prezenți la nunta lui George, George, fiind în Anglia, m-a sunat și ce lăutari și-a dorit dânsul pe aceia i-am luat, bineînțeles, cu taraful meu. Mi-a zis să iau legătura cu doamna Oana și să-i spun că îl costă separat, dânsa, cântând o oră”, a declarat Puiu Bucătaru, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Oana Radu, protagonista unui scandal! Vedeta este acuzat că a dat „țeapă”, iar organizatorii evenimentului s-au revoltat
Social media

Oana Radu a renunțat la eveniment

Se pare că după ce a primit o parte din bani, artista a decis să spună pas evenimentului, la insistențele managerului său.

„I-am zis Oanei să îmi zică un preț frumos, ca să putem să mergem cu toții acolo să cântăm. A spus că ea ia 1200-1500, asta fiind în decembrie. Am luat legătura cu domnul George, a spus că este de acord. Oana a spus să îi trimit niște bani arvună, i-am trimis, iar acum câteva zile mi-a spus că nu mai poate, că și-a făcut o trupă și manager-ul nu o mai lasă să cânte”, a mai spus Puiu Bucătatu.

Mirele s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudine cântăreței și i-a cerut banii înapoi. Până acum, Oana Radu nu a reacționat și nu a oferit o replică.

„Am și un mesaj, i-am spus Oanei să îmi dea banii înapoi dacă tot nu vine, iar ea a zis că nu îmi dă banii mie că nu i-a luat de la mine și îi va da lui Bucătaru, cei 500 de euro pe care i-a primit de la dânsul. I-am spus ok și că nu este frumos să se întâmple așa ceva”, a precizat mirele.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.