Oana Radu pare să fie protagonista unui scandal. Aceasta este acuzată că a dat o „țeapă” de zile mari. Mai exact, după ce a primit un avans pentru a cânta la o nuntă, artista s-a răzgândi, iar banii primiți nu au fost încă returnați. Cel care a făcut public dedesubtul scandalului a fost lăutarul Puiu Bucătaru.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, lăutarul Puiu Bucătaru i-a adus câteva acuzații grave Oanei Radu. Se pare că acesta alături de trupa lui, dar și de Oana Radu, trebuia să cânte la o nuntă. Negocierile au fost făcute, toate detaliile stabilite, iar artista a primit chiar și un avans. Însă, după o perioadă, Oana Radu s-a răzgândit și nu a mai onorat evenimentul.

„Ea mi-a spus să îi trimit bani arvună! Băiatul mi-a trimis arvună 500 de euro. Alaltăieri i-am dat telefon. Ea mi-a spus că nu poate veni, că a făcut un manageriat cu cineva. Acum două zile am sunat-o, pentru că aveam primul eveniment după Paște. Am făcut fiecare spot publicitar că vom fi prezenți la nunta lui George, George, fiind în Anglia, m-a sunat și ce lăutari și-a dorit dânsul pe aceia i-am luat, bineînțeles, cu taraful meu. Mi-a zis să iau legătura cu doamna Oana și să-i spun că îl costă separat, dânsa, cântând o oră”, a declarat Puiu Bucătaru, în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Oana Radu, protagonista unui scandal! Vedeta este acuzat că a dat „țeapă”, iar organizatorii evenimentului s-au revoltat
Social media

Oana Radu a renunțat la eveniment

Se pare că după ce a primit o parte din bani, artista a decis să spună pas evenimentului, la insistențele managerului său.

„I-am zis Oanei să îmi zică un preț frumos, ca să putem să mergem cu toții acolo să cântăm. A spus că ea ia 1200-1500, asta fiind în decembrie. Am luat legătura cu domnul George, a spus că este de acord. Oana a spus să îi trimit niște bani arvună, i-am trimis, iar acum câteva zile mi-a spus că nu mai poate, că și-a făcut o trupă și manager-ul nu o mai lasă să cânte”, a mai spus Puiu Bucătatu.

Mirele s-a arătat extrem de dezamăgit de atitudine cântăreței și i-a cerut banii înapoi. Până acum, Oana Radu nu a reacționat și nu a oferit o replică.

„Am și un mesaj, i-am spus Oanei să îmi dea banii înapoi dacă tot nu vine, iar ea a zis că nu îmi dă banii mie că nu i-a luat de la mine și îi va da lui Bucătaru, cei 500 de euro pe care i-a primit de la dânsul. I-am spus ok și că nu este frumos să se întâmple așa ceva”, a precizat mirele.