Oana Radu s-a remarcat de ceva timp prin faptul că a dat dovadă de o ambiție de fier și că a reușit să scape de multe kilograme în plus. Pe lângă acest lucru, este o cântăreața foarte apreciată, cu o mulțime de fani pe rețelele de socializare. Am putea spune că în momentul de față are tot ce și-ar putea dori, însă se pare că unele probleme de sănătate nu-i dau pace.

O știm pe Oana Radu ca pe o femeie extrem de puternică pe care viața a încercat-o de mai multe ori. Dacă acum ceva timp kilogramele pe care le avea săreau de 100, acum artista se poate mândri din plin cu o talie de viespe și cu un tonus de invidiat. Este extrem de mândră de performanțele ei și nu are de gând să se oprească din a avea grijă de felul în care arată.

Oana Radu, de urgență la spital

Este adevărat faptul că dietele au făcut minuni cu corpul ei, însă unele dintre ele au adus cu sine și probleme de sănătate. Oana Radu a povestit că una dintre dietele pe care le-a ținut acum ceva timp nu i-a făcut bine și că acum se confruntă cu probleme serioase de sănătate.

”Am avut un control medical cu pietrele la fiere, momentan nu le miscăm în nicio direcție. Eu am desocperit că ar fi apărut din cauza dietei Dukan si atunci trebuie să scot fierea, chestie care nu mă încântă prea tare.”, a spus Oana Radu pe Instagram.

Oana Radu, pe mâinile medicilor! Artista a ajuns direct pe masa de operație din cauza dietelor

Din declarațiile ei ne dăm seama de faptul că acest lung și anevoios proces nu a fost deloc ușor și că au fost foarte multe momente de cumpănă. Sportul i-a fost un aliat de nădejde în toată această perioadă și nu ar fi putut ajunge la asemenea rezultate de excepție fără să fi respectat un program riguros care să includă și multă mișcare.

Partenerul său de viață, antrenor de fitness, i-a fost alături pe tot parcursul timpului în care a ținut dieta, iar Oana Radu recunoaște de fiecare dată că soțul său îi este un suport de care nu se poate lipsi niciun moment.