Oana Radu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România.

Aceasta s-a remarcat la show-ul „Vocea României” prin timbrul său vocal, însă toată lumea i-a spus că nu va reuși în industrie datorită kilogramelor sale. Aceasta s-a ambiționat și a slăbit câteva zeci de kilograme, iar acum este incredibil de sexy și toată lumea o apreciază.

Deși viața ei pare minunată, are o carieră în ascensiune și un mariaj fericit, are probleme cu un membru al familiei. Artista nu mai vorbește cu tatăl ei, după ce acesta nu a fost prezent la cununia civilă și a preferat să meargă în altă parte.

„Mi-a trimis cadou 100 de euro, dar eu nu l-am invitat pe el pentru bani sau cadou, dar mi-a zis că «tată, nu pot veni, că are şi nepoata mea, fata surorii mele, mai multă nevoie şi la ea m-aş duce.» Din momentul ăla, eu nu am mai vrut să aud. Nu îmi mai trebuie.”, a povestit Oana Radu în cadrul unui podcast.

Social Media

Oana Radu a crescut fără tată

Artista a mărturisit că a fost crescută doar de mama sa și de bunicii ei. Îi este recunoscătoare mamei sale pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit la diferite repetiții sau festivaluri. Aceasta a vorbit și despre tatăl ei, recunoscând că nu a crescut cu acesta și nu știe cum este să ai un tată.

„De la trei săptămâni trăiesc fără tată. Mama mea m-a crescut singură, împreună cu bunicii mei. Mama şi-a dedicat întreaga viaţă mie, ea m-a dus la repetiţii, la festivaluri. Nu şi-a mai luat o haină de nu ştiu câţi ani, pentru că totul era pentru mine. Este modelul meu în viaţă, o apreciez foarte mult. Este crunt! Nu am simţit lipsa tatălui la propriu, pentru că nu m-am obişnuit cu el, nu am crescut cu el.”, a povestit Oana Radu.