Oana Radu și-a lăsat toți fanii cu gurile căscate după ce s-a fotografiat în cea mai sexy lenjerie intimă. Oana Radu de acum ceva vreme care avea multe kilograme în plus este istorie. Viața i s-a schimbat drastic în foarte bine, iar acum nu duce lipsă de absolut nimic. A demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie extrem de puternică și, chiar dacă viața i-a oferit mai multe lovituri, a avut puterea interioară să treacă mai departe cu fruntea sus.

Când se privește acum în oglindă, Oana Radu are o satisfacție foarte mare și este foarte mândră de reușitele ei. De la niște forme destul de proeminente, artista a reușit să devină una dintre cele mai sexy vedete de la noi din țară. Drumul nu a fost deloc unul ușor, însă acest lucru nu a însemnat că este imposibil de atins obiectivul pe care ea și l-a propus.

Oana Radu a ajuns la kilogramele la care ea se simte cel mai bine acum și este hotărâtă să facă eforturi pentru a se menține în acest fel. De acum, însă, imaginile sexy în lenjerie intimă nu mai reprezintă un impediment pentru cântăreața noastră. Își lasă formele dezgolite fără să fie jenată în vreun fel, iar fanii nu pot decât să confirme cât de bine arată acum Oana Radu.

Oana Radu, cea mai provocatoare ipostază de până acum

Într-o lenjerie de culoare neagră, extrem de provocatoare, Oana Radu le-a arătat tutror cât de bine poate să arată chiar și fără haine. Cu această ocazie, blondina a dat peste nas tuturor celor care nu cred în reușita ei, acuzând-o de faptul că își prelucrează pozele în photoshop.

Oana Radu, imagini de senzație în lenjerie intimă! Fanii au rămas mască / FOTO

Perechea de ciorapi modelatori pe care o poartă în clipul pe care l-a postat îi modelează și mai frumos trupul de felină. În acest fel, Oana Radu a dovedit în mod concret internauților răutăcioși că noua siluetă a ei este cât se poate de reală.