Face Oana Radu ce face și reușește să atragă toată atenția asupra sa. Vedeta și-a rugat fanii să îi spună un anumit moment din viața sa, iar să posteze o anumită imagine de pe atunci. Deși unii știau cum arăta ea în trecut, fostei concurente de la „Bravo, ai stil!” i s-a cerut să facă publică o imagine de pe vremea când avea doar 18 ani, iar ea acceptat provocarea cu zâmbetul pe buze.

Oanei Radu nu îi este rușine de imaginea sa din trecut

În adolescență, ea nu arăta la fel de bine pe cât o face acum, ba chiar nu mai seamănă deloc cu persoana care era acum câțiva ani de zile. A slăbit enorm și a apelat la ajutorul specialiștilor, pentru a arăta mai bine și, de asemenea, pentru a se simți mai bine în pielea sa. La momentul actual, aspectul fizic joacă un rol extrem de important în viața sa și face tot ceea ce îi stă în putință în acest sens.

Nu îi este deloc rușine de felul în care arăta acum multă vreme, ci se bucură de faptul că a reușit să scape de kilogramele în plus și să se transforme. Oana Radu nu are, însă, de gând să se oprească aici în ceea ce privește intervențiile estetice și le-a povestit celor care o urmăresc că în viitorul apropiat își va face și o abdomeno-plastie, dar cel mai probabil nu anul acesta. Nu îi este deloc frică, mai ales că nu ar fi pentru prima dată când ajunge în cabinetul medicului.

Mai mult decât atât, Oana Radu a devenit un exemplu demn de urmat pentru toate femeile care se confruntă cu problema kilogramelor în plus. Cântăreața a dat dovadă de fiecare datîă de o voință de fier chiar dacă cei din jur nu mai credeau că lucrurile se pot schimba în ceea ce o privește.

 

Oana radu, imagine rară cu ea de la 18 ani! Artista le-a arătat fanilor că avea probleme cu greutatea încă de atunci / FOTO

 

„Urmează după asta, sper eu, o operație de abdomeno-plastie, nu știu dacă tot anul acesta, și urmează la un moment dat ceva și ceva la picioare, pentru că deși picioarele mele arată bine, eu vreau să mai slăbesc și cumva atunci cred că va necesita și acolo o intervenție. Nu mi-e frică de durere. Am alte gânduri: dacă nu mă trezesc din operație, dacă mor?!”, a povestit Oana Radu.