În cazul în care vă gândeați la faptul că Oana Radu este o femeie lipsită de griji acum și că nu duce lipsă de nimic, este momentul să aflați că nu este așa. Cu toate că este o artistă desăvârșită, cântăreața se confruntă și ea cu probleme medicale destul de delicate.

Faptul că este o femeie extrem de puternică și ambițioasă o știm cu toții, însă nu mulți sunt cei care îi cunosc viața blondinei în profunzime.

O știm pe Oana Radu de când a apărut prima dată pe scena ”Vocea României”, moment în care a cucerit fanii în mod remediabil. Pe atunci avea un număr destul de mare de kilograme, însă a reușit să ajungă acum ceva timp la o greutate ideală.

Lucrurile n-au stat așa pentru mult timp, pentru că Oana, din cauza unor probleme cu care se confrunta în viață, a redobândi toate acele kilograme pe care a reușit să le elimine.

Cu toate acestea, frumoasa noastră artistă nu s-a dat bătută și a reluat procesul slăbirii, ajutată și susținută fiind în tot acest timp de actualul ei soț, Cătălin Dobrescu.

Acum Oana Radu este într-o formă de zile mari și se mândrește cu un corp tras prin inel. Nu mai punem la socoteală faptul că acum este prosperă și din punct de vedere profesional.

Am putea spune că are o viață perfectă. Pe lângă faptul că are succes în carieră, și-a găsit marea dragoste și a și făcut pasul cel mare de a se căsători nu cu mult timp în urmă.

 

Oana Radu , ce ascunde în spatele fericirii pe care o afișează zilnic

Este mereu senină și optimistă, însă zâmbetul ei molipsitor ascunde fel și fel de greutăți. De data aceasta este vorba despre o problemă de sănătate.

Oana Radu a recunoscut că se confruntă cu o boală de mai mult timp: ”Stresul este un factor extrem de nociv”

Se pare că boala care nu-i dă pace Oanei Radu de ani buni de zile este anxietatea. Vedeta mărturisește în mediul online că a avut numeroase episoade în care această boală s-a manifestat la un nivel înalt, însă acum lucrurile stau mult mai bine. Nu este vindecată complet, însă se află pe drumul cel bun.

„Cu anxietatea sunt mult, mult, mult mai bine. Pe o scară de la 1 la 10… să zicem că am fost la 10 la început, acum pot să zic că sunt pe la un 4”, a spus Oana Radu la InstaStory.

Oana Radu a recunoscut că se confruntă cu o boală de mai mult timp: ”Stresul este un factor extrem de nociv”

Oana Radu reprezintă o sursă de inspirație pentru fanii ei

Oana Radu este foarte atașată de fanii ei și nu ezită să le ofere acestora învățături și sfaturi pe care ea le-a dobândit de-a lungul timpului din experiențele mai puțin plăcute.

„Stresul e un factor extrem de nociv. Știu cât e de greu să trăiești stresat, știu cât e de greu să trăiești într-un mediu în care nu ți-e bine și din care care nu poți să ieși și să faci schimbări. (…) Cu toții ne întâlnim cu diferite situații care ne pun în dificultate, dar important este să vezi mereu partea plină a paharului și să gândești pozitiv, pentru că în orice rău există și foarte mult bine”, a mai spus ea.