Oana Radu și-a uimit fanii din nou cu o nouă informație! Se pare că artista își dorește din tot sufletul să aducă pe lume un copil și a mărturisit, în cadrul unei emisiuni TV, că se gândește serios la acest aspect. Artista și partenerul ei de viață, Cătălin Dobrescu, sunt din ce în ce mai entuziasmați de această idee și își doreșsc să devină părinți în viitorul apropiat. Fanii s-au bucurat nespus la auzirea veștii.

În cadrul unui interviu, Oana Radu a mărturisit cu zâmbetul pe buze că un bebeluș în viața lor de cuplu ar fi o adevărată binecuvântare și că se gândesc serios să aducă pe lume un copil cât de curând. Cât de curând nu știm, însă Oana Radu a mărturisit care sunt planurile ei de viitor și când poate avea loc acest eveniment. Se pare că, în acest moment, cea mai mare prioritate a celor doi soți este să cumpere propria casă în București, urmând ca apoi să facă și pasul cel mare de a deveni părinți.

„Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră. Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm. Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe. Peste 10, 15 ani, când o să fie”, a spus Oana Radu.

Oana Radu a dezvăluit când are de gând să devină mamă! Soțul ei este nerăbdător să devină tată: ”O să facem și un bebe” / VIDEO

Oana Radu își dorește să devină mamă

Pe de altă parte, un alt subiect pe care Oana Radu l-a abordat a fost cel legat de soțul ei și de cât de recunoascătoare îi este pentru că i-a fost alături chiar și în cele mai dificile momente. Se pare că partenerul său de viață i-a fost un real ajutor atunci când artista era la pământ. La un moment dat, talentata cântăreață a recunoscut faptul că a suferit de depresie acum ceva timp, iar persoana care a ajutat-o cel mai mult să treacă peste această situație foarte grea a fost nimeni altul decât Cătălin Dobrescu.

Este adevărat faptul că nu a reușit să scape în totalitate de anxietate, însă acestea se întâmplă la o intensitate mult mai scăzută decât în trecut. Se pare că stilul sănătos de viață și sportul i-au fost de foarte mare ajutor în acest sens.

„Mi-a fost foarte greu și chiar am fost în Iad. Mi-a fost extrem de greu în perioada în care am avut anxietate și încă am, dar cumva m-am mai ancorat în realitate, pentru că au trecut perioadele mai grele, cât de cât. M-a ajutat foarte mult soțul și Cătălin, soțul meu. Și evident, prezența prietenilor, dar cumva persoana de lângă noi e într-adevăr foarte importantă”, a mai transmis celebra artistă.