Oana Radu lucrează intens în ultimii săi ani la aspectul său fizic. A apărut la „Vocea României”, emisiune care a făcut-o și faimoasă. A apărut în fașa publicului cu multe kilograme în plus, însă acum arată extraodrinar. Recent, se pare că tânăra și-a făcut chiar și o intervenție estetică.

Reclamă

Oana Radu este hotărâtă să ne lase pe toți cu gura căscată. Tânăra a muncit din greu și a ajuns să aibă o siluete de invidiat, însă nu se oprește aici. A vorbit și despre operația estetică pe care și-a făcut-o.

Se pare că faptul că nu a arătat mereu perfect a fost mereu un complex al artisei. Ani la rândul, a încercat să nu se lase definită de numărul indicat de cântar, însă nu a reușit. Obosită de criticile celor din jur, tânăra s-a pus pe treabă. A început să facă sport și să mânânce sănătos, iar în scurt timp kilogramele în plus au dispărut.

Reclamă

Acum își etalează corpul cu mare mândrie, știind că totul a fost obținut cu multă trudă în sala de fitness.

Cu un corp perfect, ce îi mai lipsea oare Oanei? Ei bine, cântăreața s-a hotărât să își facă o mică corecție, care să o facă să arate și mai bine. Este vorba de o mărire a buzelor, intervenție chirurgicală pe care vedeta a etalat-o cu mândrie pe contul său de Instagram.

Oana Radu a postat recent un selfie, iar diferența dată de buze este foarte vizibilă. Mai mult, ea chiar a ținut să-i multumească public medicului care a ajutat-o să arate atât de bine, postând un mesaj pentru acesta.

Oana Radu a apelat la bisturiu. Ce "îmbunătățire" și-a făcut?

Oana Radu se căsătorește curând

Viața sentimentală a Oanei nu a fost mereu perfectă, însă Cupidon i-a ieșit în cele din urmă în cale. Cel care i-a furat inima se numește Cătălin Dobrescu, iar în curând vor spune „DA” în fața stării civile.

“Nu este nuntă, este o cununie civilă. Vrem să o facem anul acesta, să fim alături de oamenii frumoși din viața noastră care ne-au susținut, de prieteni și de familie. Facem o petrecere la piscină, undeva în Craiova.”, a declarat Oana.