Oana Radu a reușit să uimească pe toată lumea cu ambiția sa de fier. Aceasta a demonstrat faptul că, atunci când îți dorești foarte mult un lucru, nu există scuză pentru care nu poți obține. Știm cu toții că artista a avut de mai multe ori probleme seriose cu greutatea de-a lungul timpului. Ultima dată a reușit să scape în jur de 40 de kilograme, iar viața i s-a schimbat complet în bine din acel moment.

Acum Oana Radu își dorește să mai facă niște schimbări în ceea ce privește aspectul ei fizic, așa că s-a lăsat pe mâinile medicilor esteticieni. Oare ce are de gând să-și facă artista?

Oana Radu se numără printre vedetele de la noi din țară care ne-a da o lecție de ambiție și perseverență tuturor. Vedeta a reușit să-și schimbe forma corpului radical nu o dată, ci de două ori. Chiar dacă drumul spre reușită a fost unul destul de dificil, talentata artistă a demonstrat că nimic nu-i poate sta în cale. În momentul de față, vedeta cântărește în jur de 57 de kilograme, mărturisind faptul că este cea mai mică greutate pe care a avut-o până în acest moment.

Oana Radu, pregatita pentru bisturiu

Cu toate că pentru multe femei subiectul legate de greutatea corpului nu este deloc un subiect care să le aducă plăcere, Oana Radu a vorbit întotdeauna dechis și asumat despre probeleme sale de greutate. Vedeta s-a destăinuit cu totul fanilor ei din mediul online, spunându-le ce diteă ține, ce exerciții face în sala de fitness, dar și ce lenjerie modelatoare obișnuiește să poarte. De data aceasta, vedeta ne-a mai dezvăluit încă un aspect foarte interesant.

Oana Radu a ajuns pe mâna medicilor esteticieni după ce a slăbit peste 50 de kg! La ce intervenții alepează bruneta: "Îmi fac anumite intervenții"

Se pare că Oana Radu nu este mulțumită de calitatea pielii sale din cauza faptului că a slăbit un număr considerabil de kilograme. Drept urmare, își dorește să se lase pe mâinile medicilor esteticieni pentru a o ajuta să arate fix așa cum își dorește.

”Acum sunt cea mai slabă din viața mea, am 57 de kilograme. Urmează să-mi fac anumite intervenții pentru piele, pentru că am slăit foarte multe zeci de kilograme”, a spus Oana Radu pe pagina sa de Instagram.