Oana Moșneagu a marcat ziua de naștere a mamei sale într-un mod inedit.

Oana Moșneagu a avut motive de sărbătoare, pentru că a venit una dintre cele mai importante zile pentru familia ei, și anume ziua de naștere a celei care i-a dat viață. Actrița nu a putut să treacă cu vederea această zi, așa că i-a oferit mamei sale o surpriză cu totul neașteptată, scriindu-i și un mesaj prin care își exprimă sentimentele față de aceasta.

Ziua a început destul de bine pentru Oana Moșneagu și partenerul ei de viață, pentru că au petrecut timp de calitate în compania mamei actriței, de ziua sa de naștere. Partenera lui Gherman a fost foarte bucuroasă și, împreună cu acesta, s-au gândit la un cadou foarte special pentru femeia care este mereu alături de ei.

Oana Moșneagu, mesajul special pentru mama sa

Oana Moșneagu a marcat această zi specială printr-un mesaj emoționant pe care l-a scris în mediul online, alături de care a postat o serie de fotografii cu totul speciale în care se află alături de mama și de iubitul său.

„Nu cred că e nevoie de prea multe cuvinte ca să descriu ce reiese oricum din fotografiile astea. Bucurie. Multă bucurie. Să îmi trăiască! Toți! Fericiți și sănătoși! Și ea să îmi rămână plină de sfânt, magie și joc până la adânci bătrâneți! La mulți ani, mama!❤️”, a scris Oana Moșneagu pe Instagram, în dreptul fotografiilor cu mama sa.

Oana Moșneagu, mesajul emoționant de ziua de naștere a mamei sale! Ce cadou inedit i-a oferit actrița: „O surpriză colosală”
Instagram

Ce cadou a primit mama Oanei Moșneagu?

În timp ce se aflau în mașină toți 3, Oana Moșneagu le-a dezvăluit fanilor ei surpriza pe care au pregătit-o pentru mama sa. Mai exact, actrița s-a gândit să organizeze un zbor, iar în avion să se afle doar mama sa și pilotul. Emoțiile au fost la cote maxime, pentru că a fost primul zbor pe care femeia l-a experimentat.

„Astăzi este ziua lui mami și mami e în București. La mulți ani, mămico. Am pregătit o surpriză colosală. Mama o să zboare pentru prima dată, o să fie doar ea cu pilotul.(….) E pregătită pentru primul zbor din viața ei, n-am văzut-o niciodată atât de emoționată”, a spus Oana Moșneagu în mediul online.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.