După ani întregi în care Oana Lis a dus o luptă dură cu kilogramele în plus vedeta a reușit în ultima perioadă să slăbească vizibil. Astfel, mai nou partenera de viață a lui Viorel Lis are curaj să îmbrace ținute care îi avantajează noua siluetă și mai ales bustul generos.

Surprinsă de un bărbat misterios?

Oana și Viorel Lis formează un cuplu de peste un deceniu și jumătate. Deși în calea lor au stat numeroase critici și atacuri legate de diferența de vârstă dintre ei, relația lor a reușit să dăinuiască peste ani. Actual psiholog de profesie, Oana i-a fost alături partenerului ei de viață inclusiv în momentele dificile cauzate de problemele de sănătate.

Lipsa activității fizice si stresul și-au spus cuvântul, iar vedeta a reușit la un moment dat să acumuleze un număr mare de kilograme în plus. Deși era nemulțumită de situație, Oana a încercat mai multe variante de diete însă fără succes. Acum, partenera de viață a fostului primar general al Capitalei a surprins pe toată lumea cu noua apariție. Oana a reușit să scape de câteva kilograme. Mândră de noua imagine, aceasta nu ezită să îmbrace ținute care să îi pună în evidență atu-urile.

Soția lui Viorel Lis a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care arată extrem de bine. Oana poartă cu mândrie un decolteu generos și un trandafir cel mai probabil primit cadou. Vedeta nu a menționat cine i-a dăruit o floare însă pare extrem de încântată de gestul respectiv mai ales după expresia feței.Cu siguranță gurile rele vor scoate la iveală supoziții legate de faptul că Oana s-ar fi lăsat copleșită de cadoul din partea vreunui bărbat misterios.Dincolo de speculații, partenera lui Viorel Lis a mărturisit de mai multe ori că îi este recunoscătoare acestuia pentru anii petrecuți alături. Oana a precizat că îi va fi mereu aproape celui cu care a împărțit și bune și rele.