Oana Lis este foarte fericită, pentru că și-a reînceput activitatea în cabinetul său de consiliere psihologică. O perioadă a pus pe stop activitatea, însă se pare că de acum revine cu forțe proaspete și mai hotărâtă ca niciodată! Soția fostului edil este disponibilă atât în capitală, cât și în ședințele online, care au un preț redus față de cele care se desfășoară față în față.

Oana Lis și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu un anunț. Partenera de viață a lui Viorel Lis este pregătită să ofere ajutor tuturor celor care au diverse probleme, cum ar fi depresie, anxietate, traume, atacuri de panică și lista poate continua.

Oana Lis și-a redeschis cabinetul de consiliere psihologică

Oana Lis face  ședințe online, dar primește și pacienți în cabinetul său. Prețurile diferă în funcție de cum se va desfășura ședință. Mai exact, o întâlnire față în față în cabinet timp de o oră valorează 100 de lei, iar online, 70 de lei.

„Voiam să vă anunț că am redeschis fizic cabinetul de psiholog în sectorul 1. Putem lucra pe teme pe care eu mi le-am lucrat și vindecat la mine. Din acest loc pot conține și pe altcineva cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, travaliu de doliu, atac de panică, cum să fii tu bine și pe primul loc, dar în același timp să-i susții și pe cei din familia ta, găsirea motivației în viață, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare și acceptare.

Deci, cum spuneam, vă aștept cu drag să ne cunoaștem live. În același timp, le mulțumesc pentru încredere celor care deja lucrează cu mine și să-i felicit pentru dorința de evoluție personală. Numai bine tuturor!” a scris Oana Lis pe Facebook.

Fanii vedetei s-au arătat foarte receptivi și i-au pus fel și fel de întrebări Oanei Lis legate de cum se vor desfășura ședințele.

social media

Oana Lis va deveni mamă adoptivă

Oana Lis își dorește foarte mult să devină mamă. În anul 2021 a făcut toate demersurile necesare pentru a putea adopta un copil, iar acum nu-i rămâne decât să aștepte telefonul mult așteptat.

„Și părinții care adoptă la fel se pregătesc, ca părinții care așteaptă să nască și au 9 luni să se pregătească. Și aici durează o perioadă, să ai timp să te pregătești mental. Totul pornește de la o idee.

Ideea de a adopta mi-a venit la o cafea cu cineva, după un sfert de oră după ce am vorbit cu persoana respectivă. M-a influențat pozitiv. Mă gândesc că o să fie niște schimbări în programul meu de zi cu zi, în viața mea și a lui Viorel.

Să fim amândoi pregătiți. Și fizic, trebuie să mă gândesc care va fi camera copilului, să fac niște schimbări, să schimb prin casă. Poate pare ciudat atât timp cât nu există copilul, dar mie mi se pare că trebuie să le faci dinainte, ca să nu te găsească nepregătit.”, a spus Oana Lis în cadrul unui interviu.