Partenera de viață a lui Viorel Lis și-a schimbat complet înfățișarea

Oana Lis are 43 de ani, însă pare că se simte ca la 20!Deși a avut de trecut prin numeroase greutăți, vedeta nu se lasă doborâtă de nimic. Își îngrijește partenerul de viață cu multă implicare, dar găsește timp și pentru propriile nevoi. Recent, Oana și-a surprins urmăritorii din mediul online cu noua apariție.

Citește și

Oana Lis nu mai face față! Se gândește blondina să îl trimită pe fostul edil la azil? „Tot mai mulți ajung acolo…”

Cum arată acum vedeta?

Sursa foto: Instagram

Oana Lis a apărut cu o nouă coafură pe rețelele de socializare. A obișnuit pe toată lumea cu o podoabă capilară blondă, cu mult volum. Se pare că vedeta a vrut ceva nou pentru imaginea ei astfel că a trecut la roșcat. Cu părul perfect întins și cu breton, Oana pare o altă persoană. Fanii ei din mediul online s-au grăbit să o complimenteze pentru curaj.

Oana a apelat însă la o perucă pentru a face o schimbare de look de moment. Având feedback pozitiv din partea internauților, rămâne de văzut dacă partenera lui Viorel Lis își va schimba astfel coafura.

A cerut sprijinul internauților

Oana se dedică enorm de mult îngrijirii partenerului ei de viață, Viorel Lis. Fostul edil are o vârstă înaintată, dar și numeroase probleme de sănătate. Recent, acesta a avut nevoie de un scaun cu rotile care să-i facă deplasarea mai ușoară. Oana a cerut ajutorul internauților pentru a reuși să strângă banii necesari achiziționării fotoliului rulant. Gestul ei nu a rămas neauzit. Astfel că, într-un timp foarte scurt, Viorel Lis a putut să se folosească de noul scaun.

Oana este psiholog, după ce a și-a încheiat recent studiile în domeniu. Vedeta și-a deschis un cabinet de psihologie în Capitală unde oferă consultații. Din nefericire, se pare că banii obținuți din această activitate nu sunt suficienți pentru toate nevoile familiei. Viorel Lis are la rândul lui o pensie de 3200 de lei.

O sumă considerabilă din acești bani este alocată tratamentului de care fostul edil are nevoie lunar.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.