Oana Lis și Viorel Lis au demonstrat în repetate rânduri că formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară. Cei doi au mereu criticați de-a lungul timpului, din cauza diferenței de vârstă dintre ei, iar despre blondină s-a spus că ar sta cu el doar pentru bani.

Oana Lis se gândește la binele lui Viorel

Ea a reușit să le arate gurilor rele că banii nu sunt importanți pentru ea, ci iubirea pe care i-o poartă soțului ei. Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu este tocmai una bună, iar îndrăgostiții se așteaptă la ce este mai rău din moment în moment. Acesta urmează un tratament, iar ea are grijă ca el să fie îngrijit așa cum trebuie și să respecte toate indicațiile medicilor, pentru a rămâne cât mai mult timp în viață.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Oana Lis le-a spus oamenilor care sunt lucrurile la care a renunțat, pentru binele partenerului său de viață. Ei bine, se pare că ea nu pleacă nicăieri fără el, pentru că nu i se pare corect ca ea să meargă să se distreze, iar el să stea acasă.

 

„Eu nu plec nicăieri fără el. Mi se pare aiurea sa plec fără el și sa îl las acasă. Am și momentele mele când ma relaxez singura, însă nu plec pentru mult timp. Am renunțat la libertatea mea pentru binele lui. Viața este scurta, am avut omanei dragi care mi-au dispărut. Uneori ramai cu regrete. Asa ma gândesc și când vine vorba de Viorel. M-am maturizat. Viorel este familia mea, este totul. Trebuie sa înțelegeți asta! Încerc sa ma bucur de viata asa cum este. Găsesc un echilibru!”, a declarat Oana Lis.