Este cunoscut faptul că Oana Lis s-a confruntat cu depresia în urmă cu câțiva ani, în anul 2014 mai exact. Soția lui Viorel Lis a dat detalii despre tot ce a făcut pentru a se tratata de această boală, de care tot mai multe persoane suferă. 

Cum a depășit blondina perioadele grele din viața sa

Oana și Viorel formează un cuplu de foarte mulți ani. Deși relația lor a fost criticată, mai ales la început, soția fostului primar a demonstrat că dragostea pentru partenerul său este sinceră. Aceasta a avut mereu grijă de bărbatul pe care l-a ales în viața ei. Cei doi au suferit împreună în încercările pe care le-au avut de-a lungul timpului.

„Este o boală, trebuie să conștientizăm asta, să-l susținem pe omul care are depresie, să caute rezolvare. Eu am avut depresie și știi foarte bine că am vorbit despre lucrul acesta în 2014.

Îmi apar și acum poze pe Facebook din 2014, mă uit la ce privire pierdută aveam. Atunci nu eram psiholog, dar am căutat ajutor și unii oameni vor două sfaturi, nu poți în două sfaturi să salvezi pe cineva”, a spus Oana în cadrul unei emisiuni.

Soția fostului primar al Bucureștiului a relatat că a mers la tot ce se putea, inclusiv la duhovnic, la psiholog, la reiki, dar și la consultații familiale. Aceasta a susținut că au fost oameni de care s-a simțit respinsă și din cauza asta, probabil, nu mai era căutată la fel ca înainte. Totuși, blondina a reușit prin prisma acestui impediment să realizeze cine este om cu adevărat.

Oana Lis s-a luptat cu depresia. Cum a reușit soția fostului primar al Capitalei să treacă peste momentele dificile
Fresh24

Relația dintre Oana și Viorel

Flacăra iubirii s-a aprins între cei doi pe când Oana avea doar 18 ani, iar Viorel 53. Bărbatul a cucerit-o prin cadouri și gesturi frumoase, de care Oana nu avusese parte până atunci. Cu toate astea, cei doi au ajuns să sărbătorească 25 de ani de când sunt împreună, deși nimeni nu a crezut în relația lor.

În perioada mariajului, Oana a avut mai multe clipe în care s-a temut pentru viața soțului ei. Totuși, partenera fostului edil își aduce aminte cu drag și de momentele frumoase și despre începuturile poveștii de iubire.