De ceva timp, Oana Lis trece prin momente grele. Problemele de sănătate ale lui Viorel Lis s-au agravat și îi este foarte greu să aibă grijă de el. Să se descurce de una singură. Pe lângă toate acestea lucruri pe care le are de gestionat, blondina se izbește și de răutatea unora. Așa că nu s-a mai putut abține și a reacționat.

Relația Oanei cu Viorel Lis a fost destul de comentată și mulți au acuzat-o că stă lângă partenerul său doar pentru foloase materiale. Însă, în ultimul timp a demonstra că îi este alături acestuia indiferent de ce s-ar întâmpla și chiar face sacrificii pentru el. Cu toate acestea mai sunt unele guri rele care o judecă, iar Oana Lis a luat foc.

Recent, i s-au adus aceleași acuzații și blondina a reacționat. Aceasta le-a prezentat cârcotașilor cum artă o zi din viață ei de când Viorel Lis a început să aibă probleme. A subliniat că tot ce face acum este să se preocupe de starea acestuia și s-a lăsat pe ea pe locul doi.

„Azi am de umblat pe la vreo trei medici. La trei cabinete în zone diferite ale orașului. Pentru a-i lua rețetele lui Viorel și trimiteri, etc. Apoi, să-i dau comanda la o pereche de ochelari. Apoi, la farmacie să-i iau rețetele. Asta e ziua mea de azi, ca să știe și cei care mă comentează aiurea.

Cea mai aberantă, răutăcioasa și șocantă vorba pe care am citit-o eu de curând despre mine pe care mi-a scris-o un tip pe Facebook-ul meu este…Ca eu mă folosesc acum de Vio. E ușor să judeci și să arunci cu pietre. E greu însă să înțelegi și să te implici activ. Iar cei ce dau doar din gură nu prea știu să dea din altceva.”, a scris Oana Lis, în mediul online.

(CITEȘTE ȘI: Viorel Lis, prima apariție televizată după toate problemele de sănătate. Cum este și cum se simte fostul edil)

Oana Lis nu s-a mai abținut și a răbufnit în mediul online! Ce a supărat-o teribil pe blondină Social media

„Viorel e familia mea”

Oana Lis încearcă să aibă grijă cât de bine poate de Viorel Lis și contrar unor păreri nu l-ar abandona. Aceasta a fost internată cu el în spitale, s-a zbătut să facă rost de tratamente și vrea să îi aline durere. Are grijă de el în permanență și nici nu se gândește să îl ducă la azil.

„Mi-au zis și oamenii din spital, «Oana ești extraordinară că stai cu el». Viorel e familia mea și voi lupta până în ultima clipă! Sper să reușesc totuși până la capăt, să mă țină puterile! Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo. Eu nu condamn, nu judec pe nimeni!

E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!”, declara Oana Lis.