Ultima perioadă a fost destul de grea și încărcată pentru Oana și Viorel Lis. Cei doi soți au fost infectați cu virusul SARS-CoV-2 și au petrecut mai multe zile în spital, sub observația medicilor. Din fericire, ce a fost mai greu a trecut, iar Oana și Viorel Lis s-au întors acasă.

Oana și Viorel Lis au trecut prim momente dificile. Aceștia au fost infectați cu noul virus, care s-a manifestat destul de violet în cazul lor. Ambii au ajuns la spital, acolo unde au fost atent supravegheați de către medici. În cazul lui Viorel Lis lucrurile au fost mai complicate, iar fostul edil al Capitalei s-a temut că nu va trece cu bine peste această cumpănă.

Însă, din fericire, Viorel Lis a reușit să facă față și acesti încercări. A câștigat lupta cu virusul și îi este recunoscător soției sale pentru că a fost alături de el în cele mai grele clipe și l-a sprijinit mereu.

„Viorel este într-o stare de fericire maximă pentru că trăiește. Nu credea că o să facă față, era vaccinat. Îmi este recunoscător. Mi-a și zis că dacă mai las dezordine prin casă nici nu mai îndrăznește să-mi zică ceva, având în vedere câtă grijă de el. Se bucură de fiecare clipă, de fiecare zi”, a declarat Oana Lis, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis?
Arhiva

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis?

Deși ce a fost mai greu a trecut, Viorel Lis se resimte după lupta cu virusul SARS-CoV-2. Plămânii acestuia au fost destul de afectați, iar fostul edil se recuperează lent, din cauza vârstei înaintate. Cu toate acestea, Viorel Lis a reușit să scape cu bine, iar în prezent starea lui de sănătate este una bună.

„E un dar de la Dumnezeu fiecare zi la vârsta lui și la comorbiditățile lui. El fizic se recuperează mai greu, mai tușește. Acum o să merg să cumpăr niște suplimente speciale pentru plămâni. Eu m-am pregătit mental pentru boala asta. E ciudat când îl mai sună unele persoane să-l întrebe dacă a murit.”, a mai spus Oana Lis.