Pandemia de coronavirus nu i-a afectat pe toți, se pare! Oana Lis se numără printre vedetele care nu au suferit în toată această perioadă. Dovadă ese faptul că, de curând, aceasta și-a achizionat o mașină extrem de luxoasă.

Reclamă

Soția lui Viorel Lis, Oana Lis, a decis că este cazul ca viața ei să se schimbe din anumite puncte de vedere. Zis și făcut! În timpul pandemiei, vedeta a avut destul timp la dispoziție să pună lumea la cale și să se hotărască cu privire la ceea ce va face în perioada imediat următoare. Vedeta a țintit destul de sus, se pare. A dat iama în pușculița cu economii și și-a cumpărat mașina visurilor ei. Nimic nu este prea scump atunci când dorești ceva din tot sufletul. Se pare că și Oana Lis s-a bazat tot pe acest principiu pentru a-și satisface mofturile.

Reclamă

Oana Lis, neafectată de pandemie! Ce mașină de lux și-a cumpărat!
Oana Lis, neafectată de pandemie! Ce mașină de lux și-a cumpărat!

Oana Lis a ales să împărtășească această bucurie cu prietenii ei din mediul online. Se pare că, din spusele vedetei, motivul pentru care și-a cumpărat un bolid nou a fost reprezentat de faptul că în aceste două luni nu a mai cheltuit banii pentru că toate magazinele și resturantele au fost închise, așa că a găsit, destul de rapid, o modalitate prin care să-și pună banii ”la treabă”. În definitiv, să facă ceea pentru care sunt creați, adică să circule.

”A fost plictiseala mare lunile astea, dar cu magazinele,restaurantele închise…am reușit să-mi iau și eu mașină nouă și să renunț la căruță!😂”, a spus Oana pe pagina sa de Instagram, bineînțeles în stilul său propriu ca de fiecare dată!