Vedeta i-a lăsat muți de uimire pe internauți cu această apariție

Oana Lis a demonstrat de-a lungul timpului că nu vrea să țină cont de tiparele societății. Partenera fostului edil al Capitalei trăiește exact așa cum simte. De altfel, vedeta nu se dă înapoi de la a se afișa extrem de provocatoare pe internet.

S-a fotografiat în oglindă, cu bustul la vedere

Oana Lis nu se sfiește să poarte decolteuri generoase chiar și în văzul tuturor. Soția lui Viorel Lis nu are inhibiții deloc și se afișează astfel inclusiv pe internet. De data aceasta însă, vedeta a reușit să pună bărbații pe jar cu apariția ei. Ea s-a pozat în oglindă cu sânii la vedere, iar ulterior a distribuit imaginea în mediul online.

Poză cu mine de acum. Să nu mai ziceți că pun poze doar din trecut. Să trăim la prezent, zic.„, a scris aceasta alături de fotografia respectivă.

Judecată pentru deciziile ei

Social media

Oana Lis a suferit mereu din cauza faptului că a fost pusă la zid mereu pentru alegerile ei. Vedeta a fost aspru criticată pentru relația cu Viorel Lis având în vedere diferența de vârstă dintre ei. De altfel, multe voci au judecat-o pentru kilogramele în plus pe care le are.

Din imaginea postată de vedetă pe Instagram se pare că a reușit sa scape de un surplus de greutate. Oana pare că se simte mai bine ca niciodată în pielea ei.

Se dedică îngrijirii partenerului ei

Viorel Lis are aproape 80 de ani și numeroase afecțiuni care îi răpesc acum șansa de a mai trăi o viață normală. Fostul edil este dependent de ajutorul soției lui. Dincolo de cariera de psiholog, Oana se dedică întru-totul acestui aspect.

Totodată, vedeta este cea care aduce acum banii în casă.Viorel Lis încasează o pensie de 3000 de lei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.