De-a lungul timpului, încă de când au confirmat că formează un cuplu, blonda a fost judecată că relația ei cu fostul edil al Capitalei ar fi din interes. Aceste comentarii nu au doborât-o, ba mai mult, vedeta a răspuns cu umor de fiecare dată. Soții Lis au fost mereu puși pe șotii în ceea ce privește relația lor care s-ar baza pe potența financiară a bărbatului.

Multe guri au spus că, pentru bani, soția lui Viorel preferă să își vândă viața și tinerețea. Vedeta a decis, până la urmă, să închidă gura tuturor celor care au acuzat-o că este interesată numai de partea materială din relația cu soțul ei.

„Viorel – „Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine!” Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul „bani” ! Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin. Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!!!”, a spus Oana.

Deși au avut mai multe motive de despărțire, relația lor a rezistat contrar greutăților pe care le-au întâmpinat pe parcursul timpului, iar acest aspect este cel mai important. Între Oana și Viorel există, totuși, o legătură care a rămas la fel de strânsă. S-a vehiculat că relația lor nu va dura, însă aceștia formează unul dintre cele mai longevive cupluri, fiind împreună de mai bine de 17 ani.

Oana Lis dă cărțile pe față! Ce a ținut-o de fapt lângă Viorel: „Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine...”

Viorel Lis va deveni tată

Deși Viorel nu își dorea să fie tată, rugămințile Oanei l-au făcut să cedeze. Astfel, cei doi au stabilit că vor adopta un copil. După ce soțul său și-a dat acordul, blondina a demarat procedurile legale pentru a-și împlini cea mai mare dorință. Femeia a obținut rapid un certificat de părinte adoptator, iar visul cel mare este la un pas de a deveni realitate.

Soția fostului edil își imaginează cum ar fi să aibă un copil în cea mai frumoasă perioadă din an. Crăciunul, o sărbătoare încărcată de emoție, care se petrece în familie, o face pe Oana să spere că până la finalul anului, familia lor va fi completă.