Oana Lis și-a obișnuit fanii cu apariții numai vesele. Soția fostului edil al Capitalei este mereu jovială, cu zâmbetul pe buze, dar nu mulți sunt cei care știu ce copilărie a avut. Oana nu a vorbit niciodată despre asta, dar se pare că anii petrecuți în casa părintească nu au fost deloc unii roz.

Oana Lis, abuzată de tatăl ei

Oana Lis a trecut prin clipe de coșmar în copilărie. Soția lui Viorel Lis a povestit cu ochii-n lacrimi la ce orori o supunea tatăl ei vitreg. Oana nu a vorbit niciodată despre această etapă din viața ei. Până acum. Oana Lis a afost invitată recent la Teo Show și tot atunci a deschis și sertarul cu amintiri. Oanei nu îi face deloc plăcere să remomoreze acele clipe, dar fac parte din trecutul ei și nu poate schimba asta. Oana a povestit cum tatăl ei o abuza de nenumărate ori, indiferent de situație. Blonda își amintește și acum cum tatăl ei o viola chiar în ziua în care fratele ei de 8 ani suferise un accident.

”Fratele meu a căzut de la o înălțime de patru metri și l-a luat Salvarea. Tatăl meu beat când a venit acasă a luat-o la bătaie pe mama. A învinovățit-o pe ea pentru ce s-a întâmplat. A bătut-o groaznic și atunci am cerut ajutor la vecini. A luat-o și pe ea Salvarea, iar eu am rămas cu tata singură acasă.

Îmi era îngrozitor de frică de el, orice ar fi spus nu puteam să mă opun. Răspunsul psihologic este că în acele momente îngheți. El a acționat atunci și în alte dăți, iar cei din familia mea nu m-au crezut. Eu nu am mai spus nimic pentru că el mă șantaja deoarece făcuse șapte ani de pușcărie pentru tentativă de omor și îmi spunea că va fi rău și își va pune capăt zilelor.” a povestit Oana Lis despre îngrozitoarea experiență.

Soția fostului edil al Capitalei și-a deschis cabinet de psihologie

Oana Lis a visat toată viața să devină psiholog. Soția fostului edil al Capitalei a demonstrat că orice este posibil dacă îți dorești cu adevărat. Oana a obținut diploma în psihologie, iar acum și-a deschis propriul cabinet. Mai mult, Oana a pus la dispoziția oamenilor care au nevoie de ea și abonamente lunare. O ședință costă 97 de lei. Oana Lis speră ca prețul decent pe care îl cere să atragă o mulțime de potențiali clienți.

”Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva… ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții. Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ…” a spus Oana.