„Eu am planuri și el înțelege nevoia mea de a ieși, că eu nu sunt pensionară. Eu am program cu prietenele mele.”

Sărbătorile de iarnă bata la ușă, așa că Oana Lis a făcut deja planurile. Se pare că blondina are de gând să se distrez copios în acest an. Din păcate, parte la distracție nu va lua și Viorel Lis. Din cauza problemelor de sănătate acesta trebuie să rămână acasă. Însă nu este egoist îndemnându-și soția să petreacă așa cum vrea.

Ultima perioadă a fost destul de dificilă pentru Oana și Viorel Lis. Problemele de sănătate l-au răpus pe fostul edil și l-au adus la sapă de lemn. Însă a fost pe mâini bune, iar soția sa a fost alături de el la fiecare pas. Acum starea acestuia începe să se îmbunătățească, așa că Oana Lis își poate permite câteva momente și pentru ea.

Se pare că blondina va lua o pauză de la tot în perioada sărbătorilor de iarnă. Aceasta are de gând să se distreze pe cinste. Va petrece alături de prietenele sale, însă nu uită nici de soțul ei. Se va împărți între casă și distracție și nu îl va lăsa pe Viorel Lis prea mult sigur.

„Eu am planuri și el înțelege nevoia mea de a ieși, că eu nu sunt pensionară. Eu am program cu prietenele mele, o să facem Secret Santa. Mă mai duc la ziua cuiva, dar totul în București. Nu plec ca să nu îl las singur. Deși lumea m-a condamnat că o să îl las la bătrânețe… Eu din contră, vreau să fiu un exemplu și să se înțeleagă că pe cei în vârstă din familia noastră, la mine soțul, dar pot fi și părinți, bunici, nu trebuie să îi excludem”, a declarat Oana Lis.

Oana Lis a făcut planurile pentru sărbătorile de iarnă! Va petrece așa cum se cuvine, însă nu a uitat nici de soț
Social media

Viorel Lis tânjește după petrecerile de altă dată

Înainte ca problemele să sănătate să îl răpună, Viorel Lis era primul când vena vorba de petreceri. Aceasta și partenera sa erau nelipsiți de la evenimentele monden. De ceva timp, fotul edil nu a mai ieșit din casă și nu a mai participat la nici un chef, iar muzica și voia bună îi lipsesc.

Chiar dacă în ultimii ani pandemia și ulterior probleme de sănătate l-au ținut în casă, Viorel Lis speră că va putea să se întoarcă măcar la o parte din viața pe care o avea înainte.

„I-a plăcut tot, tot timpul să meargă(n.r. la petreceri), când era primar i se spunea primarul artiștilor. I-au plăcut artiștii, showbiz-ul, i-au plăcut petrecerile. E un vibe special. Știm să ne bucurăm de viață și de orice clipă și chestia asta i-a plăcut. Viața merge înainte, poate o să-l mai scot din casă vreodată.”, a mai spus Oana Lis.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.