Oana Lis a facut marele anunt! Ea si Viorel Lis vor fi părinti. Tot mai multe vedete din showbizul romanesc si-au exprimat dorinta de a avea copii, dupa ce au iesit cu bine din izolare. La fel ca multi altii și Oana si Viorel Lis sunt pusi pe fapte mari. Blondina si-a dorit de mult timp sa aiba un bebelus, iar acum visul ei e pe cale sa devina realitate.

Reclamă

Sotia fostului primar al Capitalei e pusa pe fapte mari. Nu vrea sa mai lase timpul sa treaca si a inceput deja sa demareze proceduri in acest sens. Oana Lis a facut mari eforturi, iar acum este pe punctul de a isi indeplini dorinta. Femeia si-a dorit atat de mult un mostenitor incat sotul ei i-a propus sa ramana gravida cu alt barbat, numai ca sa o vada fericita.

Acum, invitata la o emisiune tv, Oana Lis a declarat ca este la un pas de a isi strange copilul in brate. Chiar daca pandemia i-a incurcat putin planurile, femeia este optimista. Aceasta spune ca nu se va opri din drumul catre maternitate. Mai mult, Viorel o sustine in tot ce si-a propus și deja au stabilit unde va fi camera copilului. Pentru ca pe cale naturala nu poate fi mama, Oana a hotarat sa adopte un bebelus care are nevoie de protectie.

Reclamă

Oana Lis: „Nu renunț”

”Eu mai aveam de depus un singur act și, din păcate, pentru că actual ăsta trebuie să îl iau și eu și Viorel, cum nu am putut ieși cu el din casă, se amână cu dosarul de adopție. Dar eu nu renunț. Nu mai e un vis este deja un plan. Nu renunț, pentru că sunt convinsă că undeva este deja un copil pentru care eu o să fiu mămica lui. M-a impresionat și Viorel, pentru că eu mă gândeam să ne mutăm noi în sufragerie și să lăsm copilul în dormitor. Dar Viorel a spus că îi va ceda copilului camera lui, unde-și ține el biletele și-și petrece timpul”.