Oana Cuzino este femeia care a reușit să schimbe mentalități de-a lungul timpului. Cu toții o știu pe femeia puternică, gata să ajute cu sfaturile ei sănătoase, dar puțini știu prin ce drame a fost nevoită femeia să treacă.

Prezentatoarea emisiunii „Ce se întâmplă doctore?” a fost căsătorită de două ori. Tot de două ori aceasta a fost nevoită să și divorțeze. Primul mariaj l-a avut alături de Mircea Stănescu. Bărbatul era dedicat politicii pe vremea aceea și era consilier pentru doi politicieni destul de influenți. Dim păcate, mariajul lor nu a durat prea mult timp, iar din cauza neînțelegerilor au fost nevoiți să divorțeze.

După o perioadă de la divorț, Mircea a fost pus într-o situație dificilă din nou. Acesta a cauzat un accident rutier pe o trecere de pietoni din Capitală. Victima a murit pe loc din cauza impactului puternic cu mașina. Pe 12 ianuarie 2008 bărbatul a fost audiat de către polițiști și pus sub acuzare.

Oana Cuzino a trecut prin momente critice în urmă cu câțiva ani

Din păcate vina l-a măcinat destul de tare pe fostul om politic. Nu se refăcuse suficient după divorțul de femeia vieții lui, iar după un moment de slăbiciune a luat o decizie care a șocat pe toată lumea. La un an de la audieri, Mircea a decis că ar fi mai bine să își încheie socotelile cu viața. Bărbatul de 39 de ani a fost găsit mort în apartamentul său pe 5 martie 2009.

Oana Cuzino a fost lovită din plin de vestea tragică, chiar dacă relațiile dintre ea și fostul soț nu mai erau bune. La ceva timp, Oana părea că își pune din nou viața în ordine. Aceasta l-a cunoscut pe Yoav Shtern și s-a căsătorit cu el. După 12 ani de mariaj, cei doi au hotărât că este mai bine să o ia fiecare pe drumul său.