Oana Cârmaciu, care o interpretează pe Ioana Popescu în serialul Sacrificiul, de la Antena 1, a devenit mămică în urmă cu trei luni. Absolventă a U.N.A.T.C, tânăra nu este la prima întâlnire cu platourile de filmare. Ea este personajul principal din ultimele videoclipuri ale lui Carla’s Dreams.

Reclamă

Oana Cârmaciu nu-si mai încape în piele de bucurie, așa că a postat prima fotografie cu băiețelui ei. Să devină mama a fost unul din visurile ei din copilărie.

Oana a publicat pe contul său de Instagram prima imagine alături de băiețelul său, una dintre cele mai îndrăgite fotografii cu cel mic. Este prima oară când fanii săi i-au putut vedea chipul micuțului.

Reclamă

‘N-am vrut sa postez nimic cu fața lui. Din multe motive. Apoi am văzut fotografia asta. Poza mea perfectă cu Filip. Poza mea preferată dintotdeauna!‘, a scris Oana Cârmaciu pe pagina sa de socializare.

Oana Cârmaciu a postat primele fotografii cu băiețelul ei

Oana nu plănuia să devină mamă

Actrița nu plănuia să fie mama în viitorul apropiat, nu a fost nimic voit. Cât despre tatăl micuțului, acesta se numește Tudor Andronic, are 28 de ani și este actor. Cei doi se iubesc din perioada facultății și chiar dacă au devenit părinți, nu se grăbesc să se căsătorească.

„Sarcina n-a fost ceva plănuit. Am spus de când mă știu că îmi doream să fiu o mamă tânără. La un moment dat chiar am specificat vârsta de 26 de ani. Dar atunci aveam 6 ani și părea că nu știu ce spun. Realist vorbind, credeam că voi avea un copil undeva după 30 de ani, imediat ce voi fi „pregătită’, spunea Oana în momentul în care a dezvăluit că este însărcinată.

Însă toate lucrurile minunate care mi s-au întâmplat până acum au venit neanunţate. Fiecare zi este o experienţă nouă şi până acum am fost suficient de norocoasă încât să sufăr foarte puţin pe parcursul sarcinii”, a spus Oana Cârmaciu.