Viorel Lis este o persoană publică a cărui slăbiciune pentru pariurile și jocurile de noroc este cunosută de toată lumea. Fostul primar general cheltuie sume importante de bani la sălile de jocuri și la casele de pariuri, încercând să obțină combinația norocoasă. Până la urmă de ce nu s-ar bucura de această plăcere vinovată?

Pentru Viorel Lis pierderile nu reprezintă o problemă decât pe plan emoțional, căci pe cel financiar aproape că nici nu contează. Acesta își permite să își facă aceste pofte și nimic nu îl poate opri. Nici măcar pandemia!

Cum s-a delectat Viorel Lis după ce a scăpat de ghearele Covid-ului

Viorel Lis a reușit să treacă cu bine de virus și nu a mai stat pe gânduri deloc. S-a reîntors la pasiunile lui imediat cum starea de sănătate nu i-a mai fost pusă în pericol. La vârsta de 77 de ani, fostul primar se ține bine pe picioare și este nedezlipit de aparatele de păcănele, după cum ne-a arătat chiar soția lui. Într-o postare pe Facebook, Oana Lis a postat un clipuleț cu Viorel, pentru urmăritorii lor curioși de starea de sănătatea a bărbatului.

Oana Lis și-a filmat soțul cum se concentra în fața unui joc de noroc. Fără să își dea măcar seama că este filmat, acesta se stresa și încerca să facă să apară combinația norocoasă pe ecran. Cei doi se aflau într-un mall din București, iar Viorel purta masca de protecție pentru a se proteja. Soția lui a dat dovadă de un simț al umorului incredibil. Mesajul scris de Oana în descriere a fost delicios.

„Breaking News!!! Daa, așa e, cum au scris unii pe unele site-uri… Viorel Lis e conectat la aparate!!! Și îi și place!!! :)))), a glumit Oana Lis cu urmăritorii lor de pe Facebook.

 

Fanii au gustat gluma și au continuat cu variantele lor

Clipulețul video a strâns în scurt timp câteva sute de aprecieri și de comentarii din partea internauților. Aceștia au dat tot ce au avut mai bun și au transformat secțiunea de comentarii într-un adevărat show de comedie. Cei mai mulți s-au limitat la a scrie comentarii, însă curajoșii au scos artileria grea și au venit cu poze editate cu fostul primar.

„La câți ani are, oricum o dai, nu e bine… că poate face infarct de bucurie dacă i dă o speciala, și de supărare dacă pierde toți banii.”, „Până când moartea îi va despărți ! Lasă să îi placă, sănătos să fie :)))”, „Dă în ele, Vio! Să vină moș Nicolae zic!!!!”, au fost cele mai apetisante comentarii.