Suntem la un an distanță de când Margherita de la Clejani a fost prinsă sub influența substanțelor psihoactive la volanul autoturismului propriu. Și-a aflat sentința mult așteptată, iar oamenii legii nu au iertat-o cu ușurință. Margherita de la Clejani nu va mai putea conduce și va plăti o amendă usturătoare. 

Fata Vioricăi de la Clejani plătește pentru faptele din cursul anului trecut. Ea a fost implicată într-un accident rutier după ce a consumat substanțe interzise. Aceasta a pierdut controlul de la volanul autoturismului și a intrat într-un alt autoturism oprit care era aflat pe banda de staționare. Anul trecut, Margherita de la Clejani a fost prinsă în accidentul rutier atunci când se deplasa de pe bulevardul Gheorghe Șincai pe bulevardul Dimitrie Cantemir.

Social Media

Ce au hotărât autoritățile?

Margherita de la Clejani s-a ales cu suspendarea permisului și cu o amendă în valoare de 16.000 de lei. Vedeta nu mai are dreptul de a conduce timp de un an, iar amenda a fost calculată prin înmulțirea a celor 200 de lei zile-amendă și suma de 80 de lei. Vedeta este acum sub observarea autorităților, iar sentința nu este definitivă.

„Condamnă pe inculpata MANOLE Myriam-Margareta la pedeapsa amenzii în cuantum de 16.000 lei, calculată prin înmulţirea unui număr de 200 zile-amendă, cu suma de 80 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanțe (fapta din 23.05.2020).” , au decis autoritățile.

Cum a reacționat familia Clejanilor la aflarea sentinței?

Familia Vioricăi de la Clejani a fost văzută prin Capitală. La volanul autoturismului se afla capul familiei care nu a coborât din mașină, iar atmosfera părea destul de tensionată. Viorica de la Clejani s-a îmbrăcat repede cu o geacă, Margherita și-a pus haina de blană și s-au grăbit în rezolvarea problemelor.Cele două au revenit imediat și au evitat să discute.

În episodul dificil prin care a trecut, fata Clejanilor a fost susținută de către familie. În ultimul timp, vedeta a fost văzută des în compania părinților săi. Despre gravitatea faptei, știm că Margherita de la Clejani a riscat să fie reținută la Penitenciarul Femei Târgșor. În cazul în care sentința nu va fi achitată, femeia riscă să-și susțină pedeapsa.