De-a lungul timpului, Carmen de la Sălciua a trecut prin numeroase schimbări, în ceea ce privește podoaba capilară. De la păr lungul, la scurt, de la brunet, la blond, iar acum a venit vremea pentru o nouă schimbare. Carmen de la Sălciua și-a luat prin surprindere fanii din mediul online cu un look nou.

Atunci când vine vorba despre podoaba capilară, Carmen de la Sălciua le-a încercat aproape pe toate. În ultima vreme artista avea părul peste linia umerilor și era șatenă. Însă, pare că look-ul a plictisit-o, așa că s-a gândit că este vremea pentru o nouă schimbare.

Carmen de la Sălciua nu a stat mult pe gânduri și a deschis ușa salonului. Vedeta a decis să renunțe la orice artificii și să se întoarcă la părul ei natural. Astfel, artista a optat pentru o tunsoare bob, scurtă și s-a întors la brunet, culoare ei naturală. Fanii au apreciat noul look al cântăreței și i-au făcut numeroase complimente.

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș, relația perfectă

Deși până acum susține că nu prea a avut noroc în dragoste, Carmen de la Sălciua pare că și găsit marea iubire. Artista și Marian Corcheș formează un cuplu de doar câteva luni, însă sunt siguri că și-au găsit sufletul pereche.

Cântăreața a declarat că deja a cunoscut familia iubitului său, care au primit-o cu brațele deschis. Cei doi au planuri mari de viitor și se gândesc să își întemeieze o familie.

„Mă înțeleg foarte bine cu mama și tatăl lui. E o doamnă care îți creează o bună dispoziție. Vorbesc ore întregi cu ea, s-au legat așa toate, nu pot să spun cum… Eu mereu am crezut că vine dragostea aia pe care eu o merit. N-am știut cine va fi prințul, dar știu că m-a făcut să mă simt femeie”, a declarat Carmen de la Sălciua, în cadrul unei emisiuni.