O femeie are un mod inedit să-l convingă pe Putin să oprească războiul. Vrea să-i trimită poze cu ea dezbrăcată

O cunoscută personalitate din Statele Unite ale Americii este gata să-l dea pe spate pe Vladimir Putin. Modelul vrea să-l convingă pe liderul de la Kremlin să renunțe la războiul din Ucraina. Iar ca să-l convingă, e gata să pozeze goală doar pentru el.

Vedeta ce este gata să se dezbrace pentru președintele Vladimir Putin este nimeni alta decât Caprice Bourret. Modelul în vârstă de 51 de ani este cunoscut în Statele Unite ale Americii pentru pictorialele sale incendiare. De asemenea, a apărut și pe micile ecrane. A pozat în cele mai cunoscute publicații internaționale, cum ar fi Vogue sau Cosmopolitan, dar acum e gata să-l „mituiască” pe liderul de la Kremlin.

Mai exact, Caprice a pus la cale un plan prin care vrea să-l convingă pe Putin să oprească războiul. După ce a realizat un pictorial pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la războiul din Ucraina, acum vrea să meargă și mai departe.

Modelul a spus că intenționează să-i trimită personalul lui Vladimir Putin poze cu ea dezbrăcată. Însă va face acest lucru doar dacă președintele Federației Ruse este dispus să-și retragă trupele de pe teritoriul ucrainean.

Presupun că aș putea să-i trimit lui Putin o scrisoare prin care să-i promit niște poze nud, dacă s-ar retrage din Ucraina. Dacă ar opri războiul, aș face asta., a declarat pentru presa internațională modelul.

Caprice Bourret spune că Vladimir Putin ar putea fi deja mort

Starea de sănătate a lui Vladimi Putin și chiar faptul că acesta ar fi încă în viață sunt puse la îndoială de presa internațională. Încă de la începutul războiului, pe 24 februarie 2022, s-a zvonit că liderul de la Kremlin ar fi înlocuit de mai multe copii fidele.

Aceste idei au ajuns și la urechile lui Caprice Bourret. Modelul internațional nu este sigur dacă pozele sale vor fi trimise către o sosie a lui Putin. În plus, ea se teme că aceste copii ale lui s-ar putea să fie mai dure decât președintele Rusiei.

Am auzit un zvon că e mort. Să-mi fac griji pentru înlocuitorul lui? S-ar putea să fie și mai rău decât el., a mai spus Caprice.

Share.